[I/AN]在地下城尋求怪物祭S級[5]

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
遊戲官網:http://danmemo.com/

https://www.youtube.com/watch?v=51OklbzfFdA

Ios:https://itunes.apple.com/jp/app/%E3%83%80%E3%83%B3%E3%81%BE%E3%81%A1-%E3%83%A1%E3%83%A2%E3%83%AA%E3%82%A2-%E3%83%95%E3%83%AC%E3%83%BC%E3%82%BC/id1220768220?mt=8&ign-mpt=uo%3D4
An:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.danmemo

Q&A

Q:邊隻起手最好?
A:奶媽(里維莉亞)/劍姬

Q:SUPPORT有咩用?
A:幫手加能力值同被動技

Q:唔夠打恩惠HARD升唔到人點算?
A:升3星打/升SUPPORT

Q:主線去到幾多話?
A:29話

Q:3星同4星有咩分別?
A:4星能力高少少,大絕唔同,BUFF技幅度都有唔同

Q:器有咩用?
A:爆擊&反擊

Q:點解升唔到最底果粒恩惠?
A:要爆熟練同點滿全頁恩惠

Q:7日果張卷係咪可以揀4星?
A:只可以抽4星,揀4星果張要課金

Q:唔夠體打關點算?
A:用哂D道具回AP, 之後爆石,10AP回一次,如果你KEEP住拎S,應該D石一路用一路越來越多

Q: 1*男主角有5絆,升唔升好?
A: 你可以試下,不過遲早一定會飛走,但點都要放佢入隊,後備都得,因為拎S條件係要有佢係隊

Q: 鬥技場同武器係乜?
A: 未岀,待更新

Q: 點樣升星?
A: 滿LV後將D恩惠升哂佢,咁就可以升,最多升到6星

Q: 點樣突破?
A: 6*升滿恩惠,再有絆就得?

Q: 乜野係絆?點先有?
A: 抽到一樣嘅英就會變成絆

Q: 乜野係白聖石?點有?
A: 賣絆,白聖石可以用黎換道具,
包括3*券

等巴打幫手補完
又打哂d活動了
唔通又要等一星期先有野玩

依家想10抽,但唔知抽劍姫定新pool好
琉就算吧啦,冇愛
又打哂d活動了

琉就算吧啦,冇愛

新pool,隻野好似好撚勁
留名
又打哂d活動了

琉就算吧啦,冇愛

+5就係囉

但我依家果隊其實都唔知換走咩好
(好似講到實中咁)
啱啱down咗嚟玩1日抽到啲4星又打唔贏啲關,入到嚟睇post先知原來要主玩3星先

唔係, 如果你有4*媽媽/劍姬/狼人/莉莉, 就先升佢地
3*英上到5*就夠, 遲早換走
送果隻4* assist一定要升, 比劍姬/狼人

同埋升LV之餘, 一定要升恩惠
一來升左恩惠先升到*,
二來升恩惠加既數值先多, 而且有技

加多句, 依隻game buff同回血係好重要

同埋有4*劍姬起手,會順好多

唔玩3星打得贏中級恩惠咩
我升咗啲3星先夠打幫啲4星升恩惠
仆街怪物祭卡關
啱啱down咗嚟玩1日抽到啲4星又打唔贏啲關,入到嚟睇post先知原來要主玩3星先

一來升左恩惠先升到*,

我當初起手都係劍姫,媽媽,團長,1*主角
慢慢打上去
唉10抽新pool又炒左,中幾隻3*,包括新3*一隻

sl番幾百場應該都過到既
又打哂d活動了

琉就算吧啦,冇愛

+5就係囉

但我依家果隊其實都唔知換走咩好
(好似講到實中咁)

原4星都要+5先勁?

一來升左恩惠先升到*,

慢慢打上去

要打恩惠點都要升原3星上4星先 除非你好彩到有3隻原4

一來升左恩惠先升到*,

慢慢打上去

要打恩惠點都要升原3星上4星先 除非你好彩到有3隻原4

我一開波有主角,劍姬,命同百合elf嘅4星都唔夠中級恩惠打之後刷咗成晚3星啲初級恩惠升lv先夠中級打
7rd唔到 隻百合+2 同媽媽+1 根本就係送死
唔通真係要升報喪
定係拎隻4*狼人
唔通真係要升報喪
定係拎隻4*狼人

我用百合+0都係7rd到
百合+報喪+劍姬+媽媽(不過完場果陣百合死撚左)
第一等位隻牛頭boss一招aoe訓低三件
第一等位隻牛頭boss一招aoe訓低三件

要放加防技/減對面攻技
隻怪減左你防,隻王加左攻
忍唔住抽左

唔通真係要升報喪
定係拎隻4*狼人

唔怕死英既, 你試下盡量2-3round先補一次血, 其他時間奶媽出技打,

後備放團長, 等有角死即刻團長buff, 博劍姬爆
唔通真係要升報喪
定係拎隻4*狼人

我劍姬+2(上神+1)
媽媽+2(希兒+1)
報喪+5(你用百合+2)(loki+0)
莉莉+0(鍛神+0)

後備團長+1(eina+0)
垃圾主角, 冇做過野, assist係3*鬥技場面具佬)
過左 隻垃圾劍姬dom得 3rd瓜左
臨尾隻百合爆左下萬7 仲要隻王暈唔到隻lili
比佢尾刀到 終極-6
我係衰後備得隻命 其他完全冇郁過
一死士主力就收皮

劍姫喎正啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞