土耳其被強震「震到位移」 板塊偏移了3公尺

226 回覆
78 Like 4 Dislike
係囉
咁就死埋一邊吔屎喇
唔好扭計喇
唔係又柒架喇
屎留返你全家分
支那仔係鍾意包拗頸
而家係你柒 係你要收皮摺埋
關其他人咩事呢又
你屋企人食緊啦 仲唔快d衝返去開餐
食屎狗
賤種認完錯又抵唔住頸係咁俾人提住真係慘
下次學人話學足少少唔好俾人發現自己同支那狗一樣制掣不分
夠你全家賤咩 生隻白痴狗出黎亂吠
打錯字上身咁 以為好撚叻 比人屌就屈人支那 你老母全家就係
邊有屈你 你同d支那仔一樣制製不分
好撚低賤
你老母全家都低賤添啦 捉到隻錯字攞獎咁
以為自己好撚威 點知睇落成隻癲狗咁
香港無呢隻字咩 定你老母比支那狗屌多左 搞到你隻閪眼睇咩都以為係支那
係有呢隻字呀 不過照用都當冇事係得你d賤種先做得出
咁邊撚個柒d呀 用錯字你洗唔洗叫你d同類黎呀
發現新大陸呀? 屌你老母咪話撚左用錯咁你仲想點撚樣呀
關你撚事咩 賤種狗 想抽水累埋個老母比人排隊屌 屎眼都就爆啦 洗唔洗四隻腳跑返去救老母呀 白痴仔
同d支那人一樣制製不分柒d
點夠你隻賤種狗柒 用錯隻字咬足人咁耐
以為自己好撚醒 點知人地還拖連累個老母都比人屌埋
都係嗰樣
咪叫你死埋一二邊吔屎

你自己揀出返黎柒
真係賤種狗黎 大種乞衣咪你
生得你出 睇你老母都係比支那狗屌開
捉到隻字咬撚住唔放 好撚有優越感咩你
定你屋企成家都係呢類
邊到見到優越感

係你特別低賤 唔好覺得人優越先得架
好明顯啦 唔係你點死咬住隻字唔撚放呀 垃圾賤種狗
以為發現新大陸咁 點知香港都有呢個字
柒撚到老母都比人開發埋 成家都比狗屌開咁鍾意比人屌
本身就冇死咬既
係你自己衝出黎柒多次
都係你自己既選擇
而家走黎怪我有咩用
躝啦 賤種狗
仲係到扮撚哂野
你老母明明自己柒到喊 宜家又妄想症發作
你柒完第一次一早躝埋一邊吔屎咪冇事
鬼叫你柒 柒完俾人話又唔鍾意
好似踩親你條尾咁
假撚到仆街既賤種狗
屌你老母啦 聽你講 你以為自己邊撚個
睇撚透哂 比人屌到老母都唔認得仲自我感覺良好
你收撚返自己條尾啦 人地踩撚親你呀 唔係點會追撚住咬
On9
見到你同隻支那人冇咩分別咪撚下
點知好似講中你咁咁大反應架姐

一早教咗你自動收皮你自己接受唔到姐
嘩 好撚威喎 賤種狗比人撚以為自己撚緊人
你咁自我感覺良好 唔怪得老母比人屌到開花都咁睇得開啦
你睇到自己幾高 叫人收皮人地就要收 弱智狗
唔係睇到自己幾高
係睇到你呢D支那賤種幾低
攪清楚
你隻賤種狗擺明以為自己好撚高啦 一隻字令你驕傲到
乜撚測都搬哂出黎講 要唔要同你個狗媽媽炫耀下呀 垃圾
仲扮撚哂野 醜字都唔撚識寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞