土耳其被強震「震到位移」 板塊偏移了3公尺

226 回覆
78 Like 4 Dislike
係既 你成個po最撚醒 屌你老母
你最撚柒呀支那仔
夠你全家柒 一隻字成隻癲狗咁
你自己突出黎柒多次好意思話人癲狗
好聲好氣叫你死埋一邊食屎喇

平時我對戇鳩仔唔係咁好態度架
屌你老母啦 用錯字死咬唔撚放 你咪果隻死癲狗囉 宜家香港無呢隻字咩 定你先係支那狗呀傻閪
自己唔識分屈返轉頭 邊夠你叻

仲有 乜撚嘢叫正字特警?
一係就認字特警
一係就正字型警

想扮同聲同氣做多少少功課先喇
洗撚扮咩 你老母生你果陣係咪比唔夠氧氣你呀 捉到隻字咁撚優越 你好撚醒呀 傻閪
打個字都同支那狗一樣都仲咁自豪
你老母直頭本身腦膜炎燒壞腦添喇
唔係點教得出你
話撚左用錯字 你唔識睇字夾硬屈 咩都你岩啦咁
你老母先生到你個咁既白痴仔出黎 捉到隻字好似好撚威咁 仲話自己好禮貌 屌你老母 動物思想黎架你 返去狗竇啦
錯咪認
撐咪柒落去
你自己揀俾人侮辱而家喺到賴
認撚左啦 讚撚埋你 你成隻癲狗咁咬住唔放 岩既 動物唔識聽人話 返去搵返同類啦 傻閪 咪係到亂吠
你覺得你認嗰句係讚咁撚攪笑
唔好愈兜愈柒喇
死白痴仔 以為捉到隻字好撚醒 用詞尖酸刻薄 以為人地會忍你 忍你老母閪咩 邊撚個柒d呀
你全家最撚柒呀 你夠話你好撚有禮貌啦 動物果隻禮貌呀?傻仔
咪你柒囉
係咪啱啱落黎唔識分制同製呀?
叫你死埋一二邊咪再柒落去 已經好好禮貌喇 仲教精埋你添
係你自己聽唔入耳撐到而家姐
躝啦 死乞衣 捉到隻字以為自己好撚醒 話撚左用錯又搏大霧睇唔到 死口話人支那狗 你老母全家就支那狗
咁你咪好撚叻囉 你最鍾意聽 咁我宜家都好撚有禮貌叫你死返狗竇呀 屌你老母
係既 正字特警 一時手快快
紅字咩意思你條傻閪心照 抵你上個網都俾人侮辱架

一早烚熟狗頭咁「係既 一時手快快」
邊個得閒再撚你?
而家D支那種俾人踢爆就發脾氣
你老母打左咁耐字先話自己唔得閒 你明唔明自己講咩架
仲懶係醒話自己好禮貌 比人屌就話自己撚緊人 你有精神分裂定你老母比人強姦生你件白痴仔出黎獻世
你死埋一二邊食屎我咪唔理你
你要柒落去我咪繼續
你要扮唔明阻你唔到

本來都幾日前 係都要突返出黎柒你都算醒
有病睇醫生啦 捉到隻錯字好似攞獎咁
叫人做呢樣果樣 你以為自己邊撚個
比人屌就話人支那仔 香港無呢隻字架?
定匡智教唔撚到你個白痴仔 你老母生到你咁on9佢知道應該想塞撚返你入去
麻煩你反省下為乜過咗咁耐先衝出黎柒多次
而家攪到自己落唔到台迫住兜落去
係既你岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞