Tesla算唔算係溝女神車?

196 回覆
61 Like 163 Dislike
你錯左就收爹啦,咁多野講
我緊係錯啦,你岩丫嘛
係呀,日本車都30萬起跳,我又真係無見過人笑買三十萬日本車既人係窮撚wor, 咁你地點解要話人地買Tesla係窮撚呢?咁都重唔係為講而講,係咩?
日本車又唔係窮撚
但又串人揸錢七
咁即係點
其實你知唔知錢7係點解?
錢七以前咪又係新車
都唔知咁有優越感做乜
月供6000蚊都有咁多負擔就唔好買啦
三十幾萬唔算平啦
即係所有錢7都係新車果陣買落黎揸到變錢7?
無人買2-3萬蚊既二手錢7?

同埋邊度講有優越感?我講緊係點解要笑人買37萬既車係窮撚?所有人都要供車?我有講過月供6000係負擔?我只係話俾果個人知月供要幾多錢。
佢地係咁,重之係Tesla就係笑人地部車平,為講而講,完全係仇電撚。
同埋,依家點睇都似係揸油車果班覺得自己有優越感wor, 周圍去笑人揸Tesla, 部車垃圾, cheap, 平。

我有講過我買左tesla? 點解你覺得我月供6000有負擔?
買二手有乜問題?
唔好買UBER車,里數少舊電仲有排玩
當年新車三十零
咩啊,最平sienta 21萬喎師兄,Tesla Model3最平34萬喎
三十幾萬新車入門價嚟
原廠避震,加底盤減震介子,Tune避震,塔頂介 夠做😂 都係9K 平過同舒服過你換現今避震
溝女神車係有個司機係入面

仲意幾時落就落

上就上

唔使同你入去等車場

或者去攞車
溝女梗係要買架幾皮嘢嘅slk
其實真係連登仔D on 9 後生男不知天高地厚

成撚日以為D女唔識車

呢啲係佢地生存技能黎,識都唔會周圍講

教識朋友對自己不利

乜撚野馬莎GT,Benz CLA, 甚至連日行燈無的牛肺歐洲車

一早識睇

連登仔心態同呀 z4 MC 真係一模一樣

完全唔知女界發生乜事

以為8萬蚊出部所謂跑車就以為其他人唔識,好撚威威

背後比d女笑撚到你傻
平? 點定義
驚要同其他女爭仔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞