Tesla算唔算係溝女神車?

196 回覆
61 Like 163 Dislike
算,聽過有條友周圍同人講佢部Tesla條避震要20萬
但成日係房署車場講自己係月租車有權利較時租車優先使用充電位
我真係覺得為踩而踩,成日話Tesla幾十萬又cheap, 又平,自己係咪真係揸緊部幾十萬既車先?連登開post搵人推介車,話幾萬蚊budget就大把,係街大把錢7係度行,我又真係唔信買3-40萬新車既人有幾窮啦。
遊完車河方便停埋一邊開住冷氣傾計
冇引擎聲又冇廢氣唔影響人

係醜樣啲同成日撞款好易認錯車

利申 油同電車都有
我個唔識車嘅老母都知Tesla成日有意外撞車
點解連登仔會認為唔識車嘅後生女會覺得Tesla係神車
我再講多次

你哋真係唔好以為d女唔識車

出得黎做嘢,呢啲係求生技能之一

你試下十萬蚊買部馬莎gt 上老蘭
不過要乞電
hmd 啲肥婆都識揀車
30幾萬 算係平價車
雙田都溝到
T車都得既
笑死 Tesla同靜點扯上關係
唔洗比錢用快叉既話每年都翻返3-4萬 都未講油價只會越嚟越貴
溝女用下口就得,係傻仔自卑先用錢
咁三十幾萬係香港常見嘅車入面都真係below average
我部公廁垃圾cla250 8年車 ,我覺得都算溝女神車,d女以為benz好貴其實平到笑,10個有10個女仔都唔知價,只要target屋邨虛榮女真係唔愁冇女食,有時冇心食女真係順便車佢,點知都無啦啦有得食
反而d fd揸tesla貴過我部車好多,但冇咁多女食,可能係因為我靚仔d
知㗎車三十萬咁又點
咁呢個世界 窮人真係多過有錢人
只不過話揸部 model3/Y 唔值得炫耀啫
揸30-40萬新車嘅人 唔算窮嘅
但同有錢仲有啲距離

當然你可以繼續笑啲揸前七嘅人
比上不足比下有餘
唔洗識車
只要而啲見識嘅女都知呢架嘢價錢定位 公司邊個擁有
唔識果堆 我只可以講 你鍾意蠢啲冇人阻你
你既所謂優越感係點樣黎?

燈位停幾架同色同 model 可以有幾多優越感?
負評係俾垃圾T車
但有車事實係易溝女
笑撚到我仆街
其實只要你部車唔係太柒 有車已經夠
又唔係咩跑車 波子 法拉利
唔洗ff太多咩車又再會on top再加好多分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞