[吾皇登基] 2022-23 NBA常規賽討論區(13)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
bos work 主要係年紀後生好多
smart, white, william, 全部防守好,唔洗兩隻翼日日塊屎
zubac morris rg 呢d 一擺上場就係提款機
傳波唔爽手,接波唔係諗攻框
剩係原地妹
等westbrook過來控球幫你倆個組織
龜龜去大飛場波一定好睇左
學界都有教
接波唔好有多餘動作
有機會就攻框
冇機會就傳波
唔好停係度妹波

你睇 Powell Batum 一接波唔係射就切
唔得都係即傳
係雙星個腦好似塞左咁
4月6號尾場洛城大戰, 如果加埋龜睇下4殺唔殺到潮人
其實有條友穩定控住個波過半場叫一個play 就夠

你叫reggie wall pg 做 穩定比turnover你, 有時連過半場比個波可愛都用10秒
內線又食哂屎,本身上年個backup C 係好用,但賭錯wall,所以無錢續 本身得point guard 位有嚴重問題,今年又又埋內線,真心玩完
有AL點同,仲有system
今場除左第三節
Kawai 啲決定都好差

小牛唔夾就落波單打,根本冇人守到
第四節個腦又塞
The Toronto Raptors are acquiring San Antonio Spurs center Jakob Poeltl for Khem Birch, a protected 2024 first-round draft pick and two future second-round picks, sources tell ESPN.
無組織後衛,所以咪梅下梅下咁
成日係三分線外無意義傳波,之後三分,一係ISO , Pg 可愛 norman 輪流單打
個教練位都幾易做
咁樣龍唔會重建啦
睇嚟速龍仲未想散 band
2014 1st round 係咪又拎多支籤抽雲班
定下一年嚟?
咁多trade都係返舊東家
教開 RMBJ
返唔到轉頭
第四節差唔多無攻過,完全無存在感
聰明 / 小白 / Brogdon
是旦一個都屌打大飛
exactly, 大飛d波就係咁,其實好撚多雙星單打,冇咩teamwork下咁都妹到5成唔合理啊,最衰batum同powell成日救lue
法國仔2023屆
問題係單打都唔夠果斷
老閪都知你單打,仲要放你打
死都要拖十秒先打
我地宜家有湖人隊史最強0號 仲洗驚?
愛回家
終於唔洗西琴/Barnes 頂5號位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞