[吾皇登基] 2022-23 NBA常規賽討論區(13)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
今場uncle drew會上?
紐真係唔洗3fun打復古籃球
maxey 勁過中間頓你識唔識架
今場塞啲 role player 點射點有
76 點射點冇 又唔輸得太難睇姐
拓柒班後生wing 全部都好raw
lkeon, shaedon, cam, gb3, little
點練
Maxey 係要打返起嘅
如果唔係 76 人走唔遠
靠 mb 打到幾遠

even BOS 輸波個陣
都係 Tatum 繼續鳩3 舞波 to
full?邊度full?
讓你2隻底+明仔

籃網
要 Here we go
唔覺得maxey會上到all star, 太無腦

之前都仲有期望,但望埋Cem Thomas爆發之後... 都係算啦
Irving (calf) will start and play 34-36 minutes in his Mavericks debut Wednesday against the Clippers, Mark Medina of NBA.com reports.
傳會買斷
快船有興趣簽
大飛贏鹿20分嗰時又唔見你咁講. 你而家full team 數字人無抵抗咁濟輸比殘陣塞又咁多解釋
爺爺,我屌你老母
人工好似Match唔到, 瘤要幫Cam加人工去到6.5m左右先得
唔係就要加多個2m player落去
大飛贏鹿 20 分我有講啲咩?
都冇出聲
我睇好公鹿連快艇都冇咩優勢姐
唔通垃圾艇係西冠?
我熱已經準備好了
睇我知夠都知支持識隊,但76人真心弱過塞一截啵

塞唔係講緊一個突然射得順,係幾個都有高3分命中率

都未講成場文件河戰換人調度係被塞睇住黎食

根本兩班波嚟
爵真心戇鳩
Knicks would need to add another contract to reported Hart trade I'm seeing -- Svi or Arcidiacono presumably.
榮仔
咁討論邊隊有機東冠
都係 BOS MIL PHI

BOS 唔洗講,一定大熱
只係覺得今年 PHI 有機過 MIL 姐

MIL 十年如一日
冇咩進步都冇咩退步
BOS 兩件守字母打唔到缺口

難得睇到 76 用人上有改變
咁咪有啲希望囉
唔通你又話 MIL 可以穩食 BOS 咩?
榮仔單騎吊打大飛,加埋當直不得了
龜去呢d隊實做戰犯架

不如去魚腩做大佬好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞