[吾皇登基] 2022-23 NBA常規賽討論區(13)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
做咩唔傳比melton
jimmy butler
你隻tobias 同Maxey 今場廢到傻喎
猢呢啲仆街tank起上嚟完全唔要面
雀蝕晒啦 咁多野換個桔
成班收晒foj錢?
Harris 廢都唔係第一日
Maxey 復出仲搵緊狀態
打夫添綠兩件咁柒都係輸幾分
有希望嘅
JB 去左熱火好耐啦喎
咩撚嘢木狼大炒
所以就係一直都無體系呢樣野
西書今年完約
狼打機好撚勁架
係咪有榮叔睇
上年打 transition 同衝搶第二次進攻機會
陣地好撚鳩
今年冇睇
76人同塞 根本爭成班波,塞啲紀律好到,個個都知做緊咩

文件河繼續on99
我記得你講過tobias 高效左好多, maxey 勁過中間頓, 數字人配置好過健康鹿.
而家對無聰明仔無horford無timelord 既塞輸幾分又有希望
The Trail Blazers are trading Josh Hart to the Knicks, sources tell ESPN.
湖人直頭係打劫
木狼傻閪到
換乜
換Cam Reddish?
球員同球隊商討
球員減部分錢換取自由身
淨低既錢球隊可以分散幾年黎比
Tobias 只適合打 transitions / early offense
今場佢係柒
不過相較以前想搵佢嚟打陣地打缺口
宜家用法算係將傷害減到最低
你見佢輸分成場都係出手十分
即係進攻冇咁依賴佢
起碼係好嘅轉變
射波呢啲唔入就係唔入 冇得講
佢都係專心防守打早攻啦
The Knicks are trading Cam Reddish and a protected future first-round pick to the Blazers for Hart, sources tell ESPN.
今場76個個都無手感算輸得少
咁數字人個配置點打塞? 今場塞個bench (已經上左3隻做starter) 完爆full team 數字人
今場係塞有料,追住Harris係3號上慢既弱點嚟攻,塞就算Brown傷出都仲有三隻對位上破到Harris防,文件河成場係得最尾半節先扔Thybulle出嚟守3號位

可Maxey哥就全程表演高難度射波,不過都係文件河閪,仲要比Maxey咁樣武龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞