19歲得阿佘係靚, 其實無人想知其他女既生活....

373 回覆
74 Like 811 Dislike
大把十一哥
聽見幼幼聲已硬
係咪預告打老母 老母坐係一邊喊 果個學生妹
唯一唔化妝同打扮
但佢應該係又叻又靚個種
心地又好 錫阿佘
靚左咁多
口罩美人
除罩凱詠
睇左阿佘1同2嘅訪問, 呢個女仔好識諗呀, 識得順應時勢, 調節自己, ,大方欣然接受命運, 風吹雨大嘅童年真係令佢成長左好多
結左婚
Ig準備破1000

其實中6 DSE 佢俾人杯

佢選擇唔番學

已經知道佢俾同年人 成熟
係 有紋身嘅我唔要 俾錢可以
得佢一個勇敢反抗
而家香港社會寫照
而家嘅佢, 佢知道張嘢簽唔簽, 套嘢都係會出街, 佢接收呢個命運, 然後俾一個意義佢, 佢想開左, 就無左唔開心
佢真係好叻女,好鍾意佢話要愛自己,套戲無得睇,好多人都冇機會去重新反思,或者從佢哋身上去學習,個輿論變成咁樣好可惜
反抗嗰個唔係阿聆咩
問:你們那時11歲就寫封信,給19歲的自己,那你現在重看,你會怎樣和那陣時的自己講?

其實我可能不會講好多道理,我會同自己講話,你可能,即是當我自己對住自己的時候,可能會好悲觀,唉,你好慘呀,你自己一個,你好Lonely,那可能我會返去同她講話,你現在覺得好慘,你以後那10年都仍會經歷好多好慘好不開心的事,低處未見低,但我知道你做得到,因為可能我由細到大都相信自己是一個特別的人,怎講呢,叫不叫做一種自滿呢,我不懂講,或者是一個自信,但如果你真的覺得自己是特別的,你去到那個位就會有個力量可以繼續下去。所以我會同自己講,我未來的自己會在那裏陪自己。

呢段講得非常好,希望有脫離左口腔期嘅連登朋友,一齊欣賞下呢個女仔嘅人生觀
ig 圖呢
支那apps p 圖重, 不了
依家班友擺明應激,本來套戲冇人睇,但依家個個都知
佢識得換位思考,好多人鬧張大盜乜乜物物,但係係阿佘係知道mable就係一個咁嘅人,阿佘明白mable嘅想法同做法,接受之後一笑置之,實在好犀利
拍出黎就預左 偉大既連登仔咪又係網上凶狠

簽左同意書架
唔公映呢套戲係啱,俾你班仆街咁評頭品足都好慘
就算紋身都唔關你事
所以佢首映時好大方講你都拍咗出嚟啦,我覺得佢唔係怪張導,而家佢地一向相處嘅方式,如果要講負面講尷尬佢一定係最大,但佢學識面對,消化,成長,然後做自己,直頭好似動漫故事咁正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞