19歲得阿佘係靚, 其實無人想知其他女既生活....

373 回覆
74 Like 811 Dislike
其實好多人睇完都覺得如果冇哩間學校嘅老師/拍攝團隊,哩個女仔真係會走歪路。
你作為舊生點睇?
根據你哋上面嘅講法,其實係同學did her wrong.
點解佢而家係會幸災樂禍學校同導演俾人攻擊?
就算報復係咪應該報復返欺凌過佢嘅人?
睇牙佘ig, 佢有follow 軒公, +him, mc, colloar
佢依家都融入左香港文化啦
中學果陣佢係點融入唔到
又一條做job狗
以為你講佘詩曼佘詩曼係幾靚既
我係唔覺導演有善意
有善意就唔會利用另一個女仔把口講佢做乜乜,呢d傳言根本唔應該剪入去。
仲有就係完全冇探討過其他同學點排斥佢,點樣過份。我係街外人,更想知其他人做過乜去傷害佢。
但女導演根本唔係去探討。
佢剪d傳聞入去,根本係導演要加强某一d形象。
即係根本一開始都有商業化嘅念頭啦
如果剩係拍畀校友紀念,洗鬼要靚女
咪就係唔通
泳衣相咋,完全唔可以link去果邊
所以我咪唔覺得導演有善意可言
其實佢啲私影都放哂喺黑ig,但凡search佢真ig都會search到嗰個黑ig
但開哩個黑ig/影哩啲相/佢唔幫真ig改名,其實都唔關電影/學校事。
搵人賴係好輕易,但佢自己都要為自負責任。
其實當初揀佢,應該係因為佢靚同埋識跳舞識唱歌,看似反叛會打7自己阿媽,但偏偏封信係希望自己大個之後識得孝順父母。
佢之後嘅選擇同行為,唔係校方同攝製隊預計到。
但問心咁多年黎係同學出賣佢定攝製隊同校方出賣佢?
簽第二張consent嘅時候都廿幾歲,應該知道合約精神嘅意思。
簽完但係答明報一啲引導性問題,佢咁聰明點會唔知咁樣答會導致咩後果。假設導演真係知你食煙嗰2秒係偷拍,佢咁賤,咁你又授權?
不如當初唔好簽,簽完又要公開放大過程中發生過嘅事。
雖然條仔唔鍾意套戲上,但當初係佘自己應承。如果條仔接受唔到你嘅過去,咁算係愛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞