19歲得阿佘係靚, 其實無人想知其他女既生活....

373 回覆
74 Like 811 Dislike
真心?
佢俾人杯係因為要面對好多流言
D 流言話懷疑佢係援交, PTGF, 食煙個d ( 無證實係咪真)
佢唔想番學去正面 對誤會佢既同學仔解釋

因為根本專心唔到上堂

後期佢連畢業禮都唔敢上台
你知佢俾人杯既程度啦

Btw
我幾肯定你無睇
人地話你乜乜柒柒去誤解你
你唔係去否認 解釋 或者如常去做人
而係要影響自己學業 去怕咗嗰啲人避咗嗰啲人

點解我唔認同逃避係成熟就係無睇
我貼張戲飛出嚟你係咪死全家
戰狼 慾求不滿
睇到笑咗 俾人鬧就唔返學叫成熟
未睇過都估到係右三果個
就係因為大家個樣都咁平凡
連登仔先可以咁客觀嘛
Asso之後點我就唔清楚 但佢應該從來都唔係好憂無錢 中學到依家都咁想做明星出名 接私影 賣貼身衣物 有價有市

同埋援交單野真係冇屈佢 所以唔好話咩中學傳佢援交既緋聞 搞到佢好大壓力點點點 事實就係有 佢都同人晒過自己幾多fwb/ex/sp? 自己分好晒類 落仔你可以唔信 但一定唔會淨係得我知 至少佢未’出名’之前就有follow佢ig 既人心中有數

冇同佢有仇 只係見佢好似好enjoy套戲俾佢既光環 但全英華其他同學就好似做晒醜人咁
套戲會唔會中間feel到邊個破左處?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞