突發!《給十九》有第三位主角回應事件!

272 回覆
633 Like 17 Dislike
其實下次拍紀錄片可以參考下以前mj個做法
人地拍自己紀錄片,自己就拍人地拍紀錄片嘅紀錄片
咁就避免有d事實出入嘅爭拗
個時當校內播咪是撚但
依家冇啦啦公映點解唔反對得
呀邊個邊個簽咗㗎喇 淨返你未簽咋~
屌你老母睇開野外記錄片就收撚皮啦傻閪
柒咗就潛啦屌你,有一個未簽都可以咁撚威行出黎
越爆越想睇...
求Seed
就算係正面 都可以有所謂吧?
睇你啲回應都知你未了解過件事同套戲就衝出嚟柒
你睇咗阿聆封萬字文先講啦
原本係校內放映
依家變公映畀全世界睇啊
應承出鏡唔等於係應承公映
只有「法盲」先會一直講簽左乜乜,其實好多因素係可以令合約無效

先不論當初份「通告」算唔算一份「合約」,就算係都好,由當初講「校內播映」去誘導/隱瞞/欺騙當事人去簽署「合約」,已經可以作為理據令到「合約」無效

當然,就算上到庭唔會100%贏,但有唔少既案例係咁既情況下令合約被推翻
咁當事人反對唔撚得?
屌你老母第3個人出黎屌都有得盲撐
死全家啦pr
同每個女仔都話「個個簽哂 la 而家差你未簽」
其實呢種紀錄片本質上就好似有問題
邊個會願意將自己真實嘅私人生活公開呈現俾全世界睇

退一萬步真係有細路肯
但你都唔好抱住細個簽咗同意書
大個就一定冇問題會唯命是從
咁樣只係恰心智未成熟者
HK01記者朋友率先攞料報導
佢地都幾好笑 我地兒登一向都係支那死全家
依家就係度講咩背景
人哋啲紀錄片偷拍係為咗公眾利益
呢套嘢偷拍係想滿足導演嘅偷窺狂慾望?
你生存已經係大錯
咁大仇口
明明好上心日日care正評數上熱門
以後香港無導演再敢拍紀錄片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞