突發!《給十九》有第三位主角回應事件!

272 回覆
633 Like 17 Dislike
講真 開拍前簽個份嘢已經應該要知道有今日
份嘢寫明會公開放映 只係佢地意想唔到今日公映對佢地個心理衝擊係咁大

如果講情感勒索似係主角們囉

不過比我就算當初簽咗份嘢都想像唔到導演咁樣拍出嚟
都會對導演拍咁多私隱而感到不安
始終佢地唔係真正演員 只是一個普通人

唔係人人都好似主角呀雀咁睇得開
大盜同佢隊閪crew由以前到依家都咁撚賤
有撚講過會公映
屌你老母吹得就吹
講撚左啦張同意書
拉乜撚
個張同意書有效就唔洗要張final consent啦戇尻
仲幫條臭閪兜,屌你老母啦
導演都有責任解釋最終套戲既內容嘅
個重點係 呢班主角完全唔知道劇本係點 最終上畫會係點
如果佢地一早知 未必會同意

如果沒劇本 最終拍到個主角神憎鬼厭的話 你簽左約都會say no啦
大陸妹都有正義感過你
重點係原來每個簽紙既人,都以為自己係最後一個簽
用人地出生背景去judge 一個人
你都幾撚井底
係 心態好易明
如果6個都好似馬燕茹咁操作
由頭到尾都係講威 攞獎 建功立業
咁應該無人會嘈 仲可以拎嚟做自己CV
爆咁多又唔撚係正面 咪反鳩你檯啋你有味
又唔係有錢分 點解要撐
威就你 柒就我 屌你啦
香港小姐?
誇撚張 佢喺美國係最後一個簽唔係好正常咩
但明明有人未簽,佢點最後一個簽,有人到今時今日都冇簽過
班撚樣就係知張12歲同意書冇咩法律效力先要班女簽多張
咁都仲幫條臭閪兜我屌你老母啦
咩名關你撚事?
肯企出嚟點撚樣都好過你
有一個從來都冇簽過點撚樣係最後一個簽
個名又唔係佢改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞