李慧詩:氣在心頭,《給十九歲的我》無問過我意願

211 回覆
644 Like 17 Dislike
直頭懷疑成單野佢係有計劃
一開頭訪問已經抹黑班女學生
又話反叛又話難湊
到上映嗰陣先黎加入說好香港故事
我諗佢已經計好晒
就算有少部份人出聲都唔會咬得佢入
但係唔好彩撞正李慧詩
如果得個女學生係度
我諗呢單野好快就比人滅聲同不了了之
佢張大盗就光環加身 又幫母校做到野
又一單殺人放火金腰帶既好例子
所以佢咪老一輩囉
我夠知以前拍戲啲痴線嘢啦
但而家呢個年代乜都要拎permit 同consent嫁啦
無拎咪就好似而家咁被人有位入囉

做都算,靜雞地贏唔得嘅,仲上電台宣傳講到咁仔細,真係好似唔怕有後果
係都落晒畫先講啦
你估Michael Moore拍記錄片屌鳩佢想屌個D人個陣會唔會問佢地拎permit同consent??
所以道理上其實我覺得唔駛,只係人情上就要做得好好睇睇咁解.尤其係掛學校牌頭做,公眾嘅道德要求就更高,自然要做得更好好睇睇.不過張婉婷攞返佢平時大人商業世界做野個套出黎撻人,咪公關災難咗囉.
我係指佢喺十九歲裡面講嘢仲有文有路
呢幾年白卡咗
2019年果陣佢唔係會長
偷呃拐騙走精面搵人笨柒呢d咪獅子山精神囉
大面砵讀英華咩?
Ching尾過段講得啱呀,學校紀碌片同商業電影處理方法應該唔同。紀錄片主角仲要係未成年嘅學生
張導喺呢件事係電影人角色,為咗拍套好戲做踩界嘢,我唔認同但都明白
最仆街係英華
為咗錢為咗威,無做好保護學生嘅學校角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞