李慧詩:氣在心頭,《給十九歲的我》無問過我意願

211 回覆
644 Like 17 Dislike
好多上一代好著重權力靠關係 覺得咁樣走精面恰人老屎忽係成功
做乜要幫你套戲賺錢
你都on99
引李慧詩講啲乜?
guerrilla style好多戲都係咁拍返嚟㗎啦
嘩屌你仲夠薑周圍講
冇人話佢哋佢係臭蟲
擺上神枱都嚟唔切

臭蟲應該係有份打壓香港電影業果班人
即係你
拎政府黎做靠山
佢逼撚到香港人癲癲地就真
扮乜撚野受害者
導演扮體育記者左攝右攝入比賽會場

喺對方完全唔知下

向一個明星運動員問一條對自己片有益嘅問題

然後人地答完

然後問都無問剪落自己商業買出去既電影到

同大陸啲產品偷明星相賣product 本質上係零分別
導演扮體育記者左攝右攝入比賽會場

喺對方完全唔知下

向一個明星運動員問一條對自己片有益嘅問題

然後人地答完

然後問都無問剪落自己商業買出去既電影到

同大陸啲產品偷明星相賣product 本質上係零分別
其實事前客氣問
經正途聯絡下李慧詩團隊
叫佢做個正式訪問講下自己點平衡讀書運動
我諗未必唔得
但張大盜係要偷雞摸狗
老一輩電影人背後係黑社會呀嘛
所以根本成個香港電影圈都係垃圾嚟
個導演真係扺死
講真你話淨係抽佢十幾秒水可能佢都忍下就算
話晒都係政府喉舌

家陣爆出黎條友又恰女學生又剩
李慧詩梗係屌爆啦
戲入面有part袁狗有份 唔知佢會唔會介意?
可能2012 2016果陣未諗到要放上大銀幕?當然訪問果陣講到明一定係最好,李慧詩果part其實都有啲關係,其中一個女仔又係單車運動員,去日本拍,順便搵埋李慧詩做訪問?

大部份人依家對套戲反感好大機會係因為導演加入左政府唱好香港...不過佢做會長個電影學會2019都有出聲明叫政府撤回修例,仲有訪問佢都有講

張婉婷導演晚上接受《娛壹》訪問,回應加入專責小組詳情。張婉婷斬釘截鐵謂:「唱好故事呢啲嘢我唔會做,啲『故事』唔會因為你唱就會好,而係應該真誠去講,令人相信你,咁先會尊重你,呢個係我一向嘅原則。」

我覺得2019 2014佢都有拍入套戲到,冇話依個暴徒果個暴徒,已經算好好,希望單野最後有完美嘅結局
其實係非常奇怪,一個訪問正常practice,肯定會同受訪者自介講做乜問乜,依家啲學生屌,李慧詩衝岀黎割左先。再講媒體道德,本身就好多灰色地帶,下下訪問都入紙申請拎consent話會喺邊度岀、岀啲乜,咁全世界所有訪問都唔使做
其中一個女仔又係單車運動員,唔知前路係點,啲人問佢係咪想做下一個李慧詩,咁導演就訪問師姐李慧詩講下香港嘅運動員前路...

有part講啲學生想做醫生?跟住有訪問袁狗,介紹下啲醫學野比學生聽
佢做會長個導演學會2019有出聲明叫政府撤回修例,仲有屌元朗721

加入唱好香港訪問>張婉婷導演晚上接受《娛壹》訪問,回應加入專責小組詳情。張婉婷斬釘截鐵謂:「唱好故事呢啲嘢我唔會做,啲『故事』唔會因為你唱就會好,而係應該真誠去講,令人相信你,咁先會尊重你,呢個係我一向嘅原則。」

戲入面有講2014同2019嘅事

唔敢講係黃,但都唔會係藍掛...

BTW郭富城同鄭秀文kelly拍helloHK咁算黃定藍
以前夠冇拎申請,直至喺地鐵裏面打交
但而家佢哋夠唔夠膽咁做
慘到佢都被通知
不過講真,跟哂程序去做,好多戲都拍唔到,拍幾分鐘嘅野要封路,買保險,搞一大輪,out哂burget所以好多戲都係偷雞快手,比人投訴之前拍哂佢

當然支持樣樣野跟規矩做
出左名既人更識得保護自己
比個認屎認屁既人擺上台唔出聲先係on9
因為佢所有嘢都慣左要出術,來呈現佢所謂真實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞