[Buddy+Na.V+LUVU]VIVIZ ‘PULL UP’ 繼續大發 崔俞娜準備真·CB(29)

1001 回覆
29 Like 4 Dislike
塞咗墊都得咁細
可能YouTube部門睇完暈咗
夠用
形狀比例靚有線條美感
https://cafe.daum.net/VIVIZ/Xw4l
Na.V你好♡
因爲是末播 應該很遺憾吧 我們的Na.V們
看到我的照片後心情很清爽...💘💞 呵呵

託大家的福 活動才能順利結束
才能在舞臺上做得最厚臉皮 最棒 🥹
真是的!
謝謝你最帥氣、最懂事地看待我們。 希望這次的Pull Up活動! 希望這次活動能成爲留下很多蝴蝶可以一直享受的視頻、照片和歌曲的活動😌🤍

我會以這樣那樣地樣子勤快地展現你地樣子,不要太無聊!!!!!

今天我睡得最香!!!! 我愛你

牙B今次C B女人味大爆發
上都唔好咁明目張膽搬過嚟啦
睇返mago b仔真係靚咗勁多 嗰陣唔知做咩剪個c9頭俾佢
件衫包到冚好健康喎 咁都唔po得

末播了今次整體成績算好過上次?
佢剪短成熟過龍

姐姐 我來了
https://twitter.com/viviz_official/status/1624966752697462784

[ #VIVIZ ] 📰

VIVIZ successfully completed music-related activities... Start of global fan meeting

🔗 naver.me/IgNhG8Pa

#비비지 #은하 #EUNHA #신비 #SINB #엄지 #UMJI #VarioUS #PULL_UP
唔算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞