[Buddy+Na.V+LUVU]VIVIZ ‘PULL UP’ 繼續大發 崔俞娜準備真·CB(29)

1001 回覆
29 Like 4 Dislike
想比智寶攬
唔俾色
都冇得色
日日扣血
X盡人亡
播緊女友版time for the moon night
今日放送狀態大勇
睇得出佢三個心情都好靚
今日啲衫好靚

又多一個彩紙受害者

有去既搵返自己個樣啦喂

https://cafe.daum.net/VIVIZ/Xw4l/144
你好,Na.V🦋
我是洗完躺下的銀河!՝̮ˆ̑︎❤ˆ
雖然睏倦地閉上眼睛,但不得不紀念今天……!
今天我度過了非常幸福的一天 嘿
在迎來VIVIZ的第一個生日之前,就和VIZ們一起挑選紀念照,撲通撲通心動不已。 從12點開始,一整天都收到祝福,開心得快要飛走了。
對蝴蝶來說,今天是什麼樣的一天呢? 會和我一起幸福嗎?!!
如果曾經度過過毫不起眼的一天,我想給讓我幸福的你帶去欣慰和成就感。
都是託大家的福💜
以後的時間也請多多關照 嘿嘿
那麼,在此前看着Na.V們的祝賀,一邊洗着感動的半身浴(大概就是要陷入感動的漩渦的意思)一邊入睡吧!
我愛你 Na.V💜 謝謝💜
SOR FOR 1999

其實,見住Umji 日日ig repost 唔同post,會feel 到其實佢哋着緊自己成績,但無奈我地真係做唔到啲乜嘢幫手整靚個成績,專輯買咗,Melon 計人頭都刷咗,一位投票投咗,究竟仲可以點…….. 自己都好無奈,以前第二個星期音放正常應該企頭排等攞一位,但宜家連人影都唔會見到,個心up住up住。

雖則明白有得comeback 已經好好,叫自己唔好太着緊成績,但人真係好貪心,希望佢哋再創事業高峰。唉….. 最後講句,Source Music 快啲執笠
https://cafe.daum.net/VIVIZ/Xw4l
明年也等着吧 🎂💖
今天託你的福,我很開心很幸福!!!!!!!!
我們一起充實又美麗地度過一年吧 Na.V VIVIZ♡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞