[拉花發佈期] F1 2023 季前討論區 3

1001 回覆
0 Like 12 Dislike
開定
[假車發佈期] F1 2023 季前討論區 4
https://lih.kg/3302575
多得20班on9高層話唔玩,跟手又彈出彈入,人地已經揼咗咁多本想自己整,又請曬咁多人
竟然會係red bull f1 driver而唔係alpha tauri f1 driver
pierre san
我細個(幾十年前)就係麥記fans, 之後好長時間冇睇F1. ZB上場我自己係一半一半開心啦。我又冇乜了解過佢其他地方做過乜,有幾好幾唔好。佢來到又真係將架車由咩sponsor都冇變到就快唔夠位再加,不過另一方面又太過商業化咁,車手出嚟做show多過真係揸車咁,有時見到車手個樣好似好唔夠休息咁。 心態上係成季偷到雞有幾場頭三名已經好開心。
另外我又係四萬fans, 見佢咁俾人炒又真係對車隊冇乜好感
咁佢份約又真係red bull 出嘅
佢嗰種management style 真係不敢恭維
公開批評下屬之餘仲成日開空頭支票,實事成份唔夠
搞pr多過搞架車
同埋當時感覺Seidl好似比人架空咗咁,TP個角色好似隱形咁
老麥一向係不設TP, CEO大曬
我都唔明點解可以講到好似RB飛起Honda咁
明明係Honda自己話唔玩搞散咗個合作模式在先
而家早三年講定先俾晒時間你搵下家咪算俾面
當年Honda都係得一年通知咋
Honda d 人去左RBPT,走又要過冷河
Honda 個牌頭仲有無吸引力呢
或者直接講句,而家Honda 如果要2026 繼續玩,係咪要起過team 人先得呢
佢F1條team啲工程師成日換人
因為F1偈部門對佢哋哋講只係訓練班後生工程師嘅地方
雖然好串但好癲
20班高層換晒,個舊社長係空降啲會計佬嚟
宜家三部社長就變返舊康傳統,工程師trainee出身同佢班𡃁都係賽車運動愛好者,佢上任之後執返好多屎,可惜紅牛嗰邊已經太遲
即係話如果要起過條f1 engine team,對honda 應該問題不大?
問題不大,尤其宜家命題係碳中和
kiss cam
he will kiss one man only

百5蚊架
淨係想入四萬同vettel留念
真 自己攞嚟 啲fans仲要咁惡
小心呀,成事好小氣㗎
以事論事利申幾鍾意honda
我明Honda而家係執屎mode
但係咁都唔係理由責怪RB㗎

而家趕得切入紙玩
又有三年時間做準備
連之前McHonda個底都俾RB洗返乾淨晒
26年見唔見到Honda真係睇佢自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞