[拉花發佈期] F1 2023 季前討論區 3

1001 回覆
0 Like 12 Dislike
康打從來賽車運動上都非常唔好彩,又冇豐田咁疊水攞啲錢鳩fing,所以次次世界經濟賴嘢都退出,之後又要由0開始。不過康打次次都用毅力證明返俾世界睇康打都可以世界第一
睇睇吓又好似冇流出咁柒
都係嗰句,唔好彩就得返3年康打買要含淚
仲要買埋AT
其實我覺得AT白藍色幾靚,不過衫我多數都係試過先會買,好少網上訂(因試過跟尺寸表訂但原來唔啱身)所以一直都冇買過呢啲衫/風褸
2020 心諗 W11 咁無敵+改 floor 例以為 nerf 紅牛
點知巴林pole話比大家知 power track都唔係冇得爭 康打真係上力 由Gp2到有分冠去到爭世冠
件事勁熱血
機械嘅嘢你唔會明架喇~
有錢係work, 不過係要好撚多錢
金巴幫到你
最主要係技術方面 依樣野用錢好難買
2021我細碼但偏大
2022先有XS但係冇Honda所以上年skip咗
AT S好fit啲料好足好厚身好正
RB真係好彩挖到 newey之後由佢打造tech team
賣糖水aero研究勁過啲廠隊
Newey 好似玩到2026?
我係先買細碼平治 ok 但細件 窄 下一次買就買中碼 咁樣 個次就係買紅牛墨西哥特別版
有錢就容易請到勁人

不過build up一支勁既開發團隊係勁難
搶人材咪得囉
Dan Fallows Eric Blandin
Newey都走去玩rb17
RB18都已經係其他人design, Newey只係改下suspension

終於有懶人包
可以考慮下加落頭po
澳門原本依家一分都無
https://www.instagram.com/p/CoW5RyYN4-t/?igshid=MWI4MTIyMDE=

Sidepod 拉利溝紅牛,燒牛又燒馬
SL points 係用成個championship 睇,澳門呢啲得單場嘅佢哋評唔到
以前澳門F3係有super license 1分架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞