[PC/PS4/PS5/Switch] FIFA23 career mode討論區2 年年一鳩樣 一年多bug過一年

186 回覆
0 Like 3 Dislike
Cap啲setting 睇吓
唔該先
nvidia我上網抄人咁set
display card driver亦都update到最新

隻game 就咁set
巴打係玩嗰陣kick吓kick吓定全程都低fps?
全程都低fps
其實點解唔整9個後備
一個中堅身後波你就輸撚硬真係好悶 阿豬阿狗都快過你撞開你 雪糕筒防守唔回防望住你比人撚 真係好撚差體驗 黑哨話埋比你知連球證都係我既人 入撚左仲吹12碼射多次 你補時即吹 電腦就到入波都唔吹 有d場正正常常本黎咪幾好玩
但太多太套路太劇本既波 根本就唔係你set咩難度問題 係刻意要做個劇情需要出黎
比個正常mode玩家唔撚得 邊撚個會中意比人做架屌你老母 以前玩ut試過對手比自己勁但比系統做 贏左我覺得好撚冇意思 喱d勝利根本冇人想要
真係越玩越悶 想贏就下下爆邊線 電腦d閘會唔跟你
成功率100%
兩邊一樣 太模式化 我自己就用返自己中意踢法玩
唔撚理佢好唔好用 反正打單機之嘛 自己中意先重要
但係電腦一樣用個套路屈我 基本上電腦瘋狂mode我唔會搶到佢波 我靠遮 佢就彈彈波總有一下換唔岩人就比佢屈身後速 太多倒模式入球 好厭
最撚憎都係d ai幫我犯錯 唔係你自己操作錯
完全係隻game判你輸贏唔係睇操作 有乜意思
我ut試過0射門中龍技不如人但係靠烏龍波贏左
我真係屌你老母ea 你覺得好撚funny?
隻傻閪Game 係咪更新咗射極唔入...
打隊乜尻普雷斯頓30幾射入一粒睇返對面個龍能力72
想問ben white個樣更新到咁係咩事
受夠唔想玩
成件事就係跑同跑同跑 完全0足球體驗
無論對咩隊都好 就係屈機彈彈波/L1三角屈速
踢進攻就場場開大 唔係7-0就5:4/0:6
踢防守仲衰 電腦一定派膠 一定守唔哂 做唔到摩daddy咁守你老母咩反正都會失 入爆佢算啦
下集叫L1三角24算啦叫乜鬼fc
屌你老味場場兵乓波比數
之後set 雙方龍門能力去到70
仲可以半場踢到4:4

係唁撚係要較到100
試下將 衝刺速度/加速度,射門速度,傳球速度都教低30-40
失誤都教到60-70

咁樣好玩好多
試下先場場 10球+ 真係好冇癮...
thanks 巴打
隻game最大問題係速度
所以將個速度教慢d 就會自然d
一定唔會七月出
點解成隊阿記正選得賓白一個仲係大眾面
韋拉都改做real face啦
Pc 用mod玩假game襟玩好多
我仲係玩緊fifa22
呢代點練起d青訓龍
更新完又變左一隻game?石頭人咁 禁制要1-2秒先出咁 琴晚仲係快到溜冰咁
隻game搵你老母臭閪玩咩
明明較好咗嗰陣出到去啲人亂撚晒龍
打newport打撚到全盛巴塞咁樣
單刀下下都唔中龍
爆過左人突然間會推甩一下就俾人追番
中堅轉身仲慢撚過航空母艦
就算我中堅已經唔使轉身起步我仲領先三四個身位俾人哋前鋒一鳩爆返轉頭
等隻前鋒過咗我個中堅突然間又加速加到同對面個前鋒一樣 但係總之就係黐住人哋但係攞唔到波

明明打得好地地隻閘無啦啦縮入中場開晒成條私家路俾對面隻翼爆過去入波
只要入到禁區範圍入面英乙啲傻閪電腦都扭撚到美斯咁樣
難得喺啲巴士防守中間搵到條罅位劏個波過去
屌你老味我咩制都未撳個前鋒直接控撚到個波彈去非洲

我唔係贏唔到喎
贏親都係7:3, 10:0呢啲乒乓波比數
隻game可唔可以俾我對攻下
唔撚係我炒撚到電腦仆街就係電腦防撚到我攻唔入然後中堅開條私家路比電腦入一粒
試下改速度 失誤數值
會入得冇咁誇張
屌拿星成個save最難打個隊係newport
fa cup撞正韋斯咸都無咁辛苦
已經改過 唔係入得仲多
速度變慢 失誤多左 點會入得多?
射門轉半自動/手動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞