[PC/PS4/PS5/Switch] FIFA23 career mode討論區2 年年一鳩樣 一年多bug過一年

186 回覆
0 Like 3 Dislike
Set 70以上啦
今集仲有冇得loan人刷潛力
想知自己隊波啲幻幻既潛力 係咪得一開頭仲係訓練營果時先知 無其他方便check到現時既上下限
屌你老母PC update 完開幾分鐘就彈game
冇得睇返
on99 game
有咩更新左
喱幾日病左 係屋企冇事做一次過煲完一個賽季
越玩越冇癮 同樣用巴塞原班人馬冇改過野
爆機save就勁順場場大炒領先10幾分
見更新左玩新save就食左屎唔識踢波咁體驗好差
根本就係睇系統隨機揀易/難比你
d電腦太過套路化 咩時候佢明屈你 你根本冇得鬥
屌你比ai入波基本上得兩種
一係就ai無啦啦窩利直飛死角
一係就爆邊爆落底線然後讀你制扭相反方向扭撚曬你禁區所有人傳中撞入
更新完 場場乒乓波比數
7:3 4:6 6:3
場場開大
無玩一排 再玩返 玩左兩場適應返 仲易玩

又係放直線輕鬆落底就入硬 終極都係場場輕鬆大炒
隻game 一下三角直線 就可以單刀
要好玩 就迫自己唔好用依招
其實係睇隻game係機制上做手腳改成點
佢要做尻你連波都傳唔到
佢要送比你咩世界波都入到
玩咁多年比佢嘔心咁多年 足球game唯一樂趣就係育成 gameplay己經對佢冇哂任何期待 同屌死魚一樣
屈速玩到悶 小組入波會有返dd滿足感
近年真係靠青訓勁左先有動力玩下 一用錢買人就變到唔好玩
機制上 一定係問題
贏到3:0 80分鐘就開會屈你 電腦一起腳就會入

玩青訓成隊70中 好玩過成隊球星
將自己速度set 38電腦set 43
終於唔係屈速遊戲

可以試試佢
想問本身教英冠
上到英超想轉會玩
係咪皇馬 巴黎 依啲唔會蘇你
明明排緊第一 係咁apply,都fail
當我on9 仔
係 隻game唔會理你排第幾
你隊野本身垃圾 就永遠係垃圾
呢排見steam平買咗23嚟玩
用緊3070+5900x
玩22基本上好順嘅
想問巴打玩fifa 23嗰陣有冇lag機
唔知點解玩落去唔順
唔該咁多位
轉做 EA SPORT 仲有無 career mode 玩
實有喇
7月就出 以佢一貫作風啲轉會唔會keep住更新 點開careers玩
點解電腦找卡數咁勁
打到12月 排第一
我個save 第2季拎埋冠軍
1 找卡數
2 布力般 (我)
3 曼城
4 狼隊
唔知咩事
係咪鎖咗60hz?
我轉左唔鎖或者鎖30hz都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞