[PC/PS4/PS5/Switch] FIFA23 career mode討論區2 年年一鳩樣 一年多bug過一年

186 回覆
0 Like 3 Dislike
做乜呢次更新咁多真樣變曬假樣
更新完啲人好易傷正選兩個要抖三個月,一個六個月
我玩自創玩青訓又英乙打起
屌你下季準備升上英超 最後一場英冠打贏就冠軍

我1場雙4個主力既青訓 你老尾最低消都6個月
Mason Greenwood 會唔會加返入去
受傷嚴重 一定要set低d
我set 35 傷一傷都係1 2個月
最低消都6個月
同埋依家多左冇俾人剷/撞都傷

好在我有d新仔外借咗,召佢地返嚟救亡
係爭頂落地 跟住躝係地下就9個月ACL
wait for next squad update
較slider 啦
唉 有個爭頂明明係撞傷膊頭
跟住賽後脛骨骨折 8個月屌喇媽

但又想比自己試下 傷兵滿營可以點玩
較輕傷d 但密d傷
我試過傷七個月跌左三點
我一個前一隻翼一個中場中 已經係龍骨佢可以傷撚曬玩左3季儲到3億轉會費都唔買球星
純玩青訓
發覺每年係自由市場出既新人,有啲都唔差,有7x頭青訓頂多6x頭
真 我都係自由轉會執d 70頭𡃁仔
好過青訓慢慢升
青訓似自己陪育啲靚仔咁
自由市場有個Alexis vega 好撚勁 升到91
70頭𡃁仔仲升得幾快青訓稍優勢係人工夠平
墨西哥國家隊 踢墨超個幾個 無版權 全部自由身

基本上開save 唔係豪門 都必簽
有啲直接80 + 我簽完 轉手賣直接袋左80m
今集d錢勁唔真實 升上英超都比成4億我
完全冇左手緊既玩法 唯有自己限住用錢
係 vega chivas rodguize
一隻翼一隻攻中 一隻中場中 又好用頂半季賣左佢套現
你想玩耐啲咪自創球會 由最低級別 set 埋低星 開波

有錢 班球星都唔會黎 要打好啲先肯加入

佢再update 埋 Winter Transfer

我諗住咁玩了
Google完都唔肯定 如果我skip training day會唔會影響球員potential
唔會
冬季轉會會唔會更新,車仔買左咁多人用幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞