Princess Connect Re:Dive (145) DEAD GAME

679 回覆
1 Like 0 Dislike
你未滿lv其實唔洗食住
因為你隻角係高唔過你個人既lv

133lv終於過左好想哭

嘩~ 公主祭典3星double 6%機會率

新手All in嘅好機會?
專碎清倉
尋晚先開始玩 買咗個首抽account

到依家都分唔到邊隻打邊隻
公主、新年、泳裝、聖誕……….
其實分別大唔大

入面有呢堆角色
仲摸索緊點玩,驚升錯咗角色之後,唔夠資源升其他
2樣都比似似花食easy
消耗品反正差唔多每月都送
可以等5月公主祭
除非你好缺角色/大把石
可唔可以幫手睇吓上面個倉夠唔夠砌到一隊
每個月都送都好D,可以安心服用
個首抽account原本有15萬,今日打主線攞埋獎勵有16.5萬
唔知多定少
專武球就要留意角色專武係開左就得定要升爆 通常比限定角/冇得打碎既角色食
Lv球就用哂去都冇所謂
係呀 我見個機率表寫pick up角都係0.4%
即係平均都要250抽先中
唔該曬巴打

咁我都係留起呢粒專武球先
因為得一粒 好驚自己on9用錯咗
依家先知呢隻game出咗幾年
玩落覺得真係唔錯呀
起碼畫面同角色都幾靚、有豐富劇情、對白有配音、戰鬥加速唔駛課金
最驚喜係玩玩吓竟然有動畫睇

好過依家果D粗製濫造玩幾日就唔想玩嘅即食遊戲

不過D角色真係太多唔同版本,同埋升裝升Rank有少少複雜,未係太搞得清楚
網上好多攻略都係一兩年前,但係D角色名又一樣

第2個server真步王國 係咪特別少人玩?

打手升呢隻
唔課金都有得戰鬥速度加快/Skip,真係佛心嚟
呢度應該每日可以慳到好多時間

暫時努力推緊主線
跟攻略50等先開支線活動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞