Princess Connect Re:Dive (145) DEAD GAME

679 回覆
1 Like 0 Dislike
改到咁好想棄
66EX1嗰把獎勵武器,全game得一把,冇得刷的
輕鬆玩啦,洗乜棄
哭𠹌咗,養老公會無人出過聲

我感想係box深度比以前更重要,改版後新手抄功課會好辛苦。
開心嘅係倉管都可以用得返,組隊無咁單調,唔洗借角色都出到3刀
多元化個缺點係,有啲角你以前無預過要儲碎片整專武,所以專武水晶要謹慎使用
點解騎士lv 可以升得咁快,日日重置?

利申得2lv 嘅咸魚,每日500體刷(呢幾日vh5倍冇刷),深域得火光打到3-x,風水2-x(缺太多角推唔郁)暗唔使講,今晚返去抽厄利絲打
升最右嗰個加得好快

風水個2-10應該唔算簡單,同埋要手動,風仲要目押し,暗抽咗嗰個女人應該可以打穿晒

風水難係因為角色,水出咗泳好友部應該會好啲
係喎,抽完エリス升左右邊第一粒(免10冇中東山),直接由lv2變6
點解騎士lv 可以升得咁快,日日重置?

利申得2lv 嘅咸魚,每日500體刷(呢幾日vh5倍冇刷),深域得火光打到3-x,風水2-x(缺太多角推唔郁)暗唔使講,今晚返去抽厄利絲打
升最右嗰個加得好快

風水個2-10應該唔算簡單,同埋要手動,風仲要目押し,暗抽咗嗰個女人應該可以打穿晒

風水難係因為角色,水出咗泳好友部應該會好啲
係喎,抽完エリス升右邊第一粒(免10冇中東山),直接由lv2變6
美食港人公會長期150前招人 要加line 自動刀可
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞