Princess Connect Re:Dive (145) DEAD GAME

679 回覆
1 Like 0 Dislike
仲要裝埋專武
我覺得不如開發第2代/續左重好,好似之前隻自走棋。

退左1年坑,有時想入返,但又驚台服會汁7
其實呢隻已經係第2代
係而家仲有唔少玩家既情況下出新一代咪即係割韭菜
無印真係冇乜人玩而且係頁遊先會摺埋出re:dive
同系列出新作唔係唔得,不過一家唔會係出隻差唔多玩法既新驚之後叫你重新課過咁核突

至於台版幾時執就真係唔知,不過"明年一定倒"呢句野都講左幾年啦
我知
大更新都冇人講
更咩
日服大更新喎
變咗第二隻game咁,升級同rank裝備唔再係重點,重點放咗起屬性同ex裝度

對角色池深度要求高咗,唔知邊個做關卡design,深域暗1-10一睇就知on9似強推29號新角

各屬嘅角色唔balance,睇下啲配隊就知,水屬極少出場,火屬新年龍媽唔啱屬都好撚勁,已經唔洗講之前嗰一堆support角色

利申打晒四屬3-9打唔到火光3-10係懶得搵有破甲劍朋友

想問依家適唔適合新手入坑
但之前每個月開新圖就望克晶愛富全set車過去,之後掃蕩,真係叫玩遊戲咩

已過
收菜game唔係咁,咁你想點所以先話變咗第二隻gameqq
係,每日500體掃依啲,因為依家rank可以同步應該唔洗點刷裝備了剩低嘅體我會用嚟skip VH升專2

深域過到1-10 2-10 3-10嘅盡量過,啲獎勵都爭幾遠下

水屬都可以唔洗兩把減防劍都過到3-10了

爭風光3-10未過
Ex裝 無粉裝會唔會唔夠打?
唔會,冇粉裝用突滿金裝,屬性level夠高都過到,唔夠傷就等多幾日升下屬性level先,btw突滿金係勁過0突粉的

我冇借多一個破甲劍朋友都過到火水3-10
想問邊到黎破甲劍? 我都無地方可以刷?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞