定期存款邊間好? (17)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
原來fps都計
等我仲set左si個個月收少2日活期息

個時個rm同我講話set SI
呢個係咪擺到5月31號就有7.28%?
個問題問得唔清楚
新客
第1個月 (2月1 至 2月28)1.48%
第2個月 (3月1 至 3月31)1.48%
第3個月 (4月1 至 4月30)1.88%
第4個月 (5月1 至 5月31)7.28%
加埋除4 = 平均 每個月 3.03%

現有客
新客
第4個月 (5月1 至 5月31)6.08%
加埋除4 = 平均 每個月 2.73%
新客
第4個月 (5月1 至 5月31)7.28%
加埋除4 = 平均 每個月 3.03%

現有客
第4個月 (5月1 至 5月31)6.08%
加埋除4 = 平均 每個月 2.73%
渣打馬拉松活期。 我 開左幾個戶口 未提過款
想confirm下。 可以隨時扲返錢?
佢地唔會睇 放心
HSBC 新資金4.1 大家唔考慮?
份定期喺一月二十七號做嘅, 佢話呢個 $4,000.00 係去到二月二十八號都重有. 咁係咪重有 4.4% 就要睇返當日做利率.
我前幾日做咗一年4.2%
the best
我見得3.9
做多啲會唔會靚啲rate?
剛剛都收到,諗緊做6個月/12個月好🤔
12個月衝唔衝好
4.5算高
mox 特選半年4% 抵唔抵屌?
lock 太耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞