[A/I]ONE PIECE TREASURE CRUISE(13)二十週年瘋狂大派石

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
[quote]
回力佬換入Z啦,得亮增唔夠力打

z未升技 女帝開技有兩rd都唔夠打?

滿LV都唔夠,何況你未滿
有無射擊增傷角?

baby5/速破壞炮點睇
不過驚r4捱唔住多d

太多速會死,最好入返力屬

入左BABY 5 差少少先打得嬴

我因為Z未升技所以無用
之前試baby5取代 但極到唔穩
改用速破壞炮好穩

Z無升技同埋射擊兩倍攻條撚樣無升技既可以參考下我個隊
黃猿 黃猿
速黑胡狙擊手 降女帝
速破壞炮 限霍迪

限霍迪可以用其他高攻屬角取代

R1開一隻黃猿就唔清淨兩隻或以上
之後儲cd到R4 開一隻三階黃猿全亮珠
打完R4入王關 開另一隻三階黃猿技
除左R4開個隻黃猿其他角全開 (霍迪開唔開無所謂)
我個隊夠力全p就1round過
過唔到都仲有一round開另一隻黃猿執雞

利申我上面6個隊員lv唔是max都有90lv或以上

希望幫到大家

有孫楊但係仲未進化
屌!

都過到

用依隊
4分鐘一場

邊有咁多限

山治,路基非必要

最弊我另外兩隻都冇

聽日試呢隊睇下會唔會快d

雙四檔 一隻轉不利珠r4用 求其3隻知屬高攻4分鐘左右一場 帶加攻亮珠都無用 王關唔打到殘血可以打兩round

就係第四RD要開一隻四檔搞到慢左好多

雙四檔 力山治 限甚平 知人妖 高攻知格
R4 開甚平 人妖可以開埋
R5 開雙四檔+力山治 打到殘血都係扣18xxx 可以放心打2 round

冇甚平所以入左羅
sabo改格隊攻略
4檔 4檔
降臨sabo 超進雷利
競技場艾斯 降臨黃猿

黃猿艾斯有技就開,r4開sabo兩回過,r5雙4檔雷利兩回過
穩同快
屌啦星技up
d濕鳩角就食5升5
薩波改就10幾升3
屌啦星技up
d濕鳩角就食5升5
薩波改就10幾升3

薩波(技)食6升0
薩波(心)食15升3
限薩波食5升1
限god食9升2

技人妖食10升8,仲淨咗10本技書
屌啦星技up
d濕鳩角就食5升5
薩波改就10幾升3

薩波(技)食6升0
薩波(心)食15升3
限薩波食5升1
限god食9升2

技人妖食10升8,仲淨咗10本技書undefined

心薩波反而好好升,搞掂2隻仲有淨
限GOD同限毒都升滿埋
屌啦星技up
d濕鳩角就食5升5
薩波改就10幾升3

薩波(技)食6升0
薩波(心)食15升3
限薩波食5升1
限god食9升2

技人妖食10升8,仲淨咗10本技書undefined

心薩波反而好好升,搞掂2隻仲有淨
限GOD同限毒都升滿埋

屌咁搞法升唔切
根本廢up

心薩博頭15張升1

有四檔又如何 一場打成七分鐘

用依隊
4分鐘一場

邊有咁多限

山治,路基非必要

最弊我另外兩隻都冇

雙四檔 一隻轉不利珠r4用 求其3隻知屬高攻4分鐘左右一場 帶加攻亮珠都無用 王關唔打到殘血可以打兩round

有無鬥魚魚人?

用依隊
4分鐘一場

邊有咁多限

山治,路基非必要

最弊我另外兩隻都冇

有無鬥魚魚人?

四檔隊長隊第四Rd唔好用四檔技
格鬥隊大把轉珠角 求其用隻都得

邊有咁多限

山治,路基非必要

最弊我另外兩隻都冇

有無鬥魚魚人?

轉不利珠晚又得 自由轉珠兩回或者三回個啲角又得

山治,路基非必要

最弊我另外兩隻都冇

有無鬥魚魚人?

轉不利珠晚又得 自由轉珠兩回或者三回個啲角又得

啱啱試左 五分鐘一場 穩陣
22隻升完薩波
22隻升完薩波

幾多lvl滿技?

滿LV都唔夠,何況你未滿
有無射擊增傷角?

baby5/速破壞炮點睇
不過驚r4捱唔住多d

太多速會死,最好入返力屬

入左BABY 5 差少少先打得嬴

我因為Z未升技所以無用
之前試baby5取代 但極到唔穩
改用速破壞炮好穩

Z無升技同埋射擊兩倍攻條撚樣無升技既可以參考下我個隊
黃猿 黃猿
速黑胡狙擊手 降女帝
速破壞炮 限霍迪

限霍迪可以用其他高攻屬角取代

R1開一隻黃猿就唔清淨兩隻或以上
之後儲cd到R4 開一隻三階黃猿全亮珠
打完R4入王關 開另一隻三階黃猿技
除左R4開個隻黃猿其他角全開 (霍迪開唔開無所謂)
我個隊夠力全p就1round過
過唔到都仲有一round開另一隻黃猿執雞

利申我上面6個隊員lv唔是max都有90lv或以上

希望幫到大家

有孫楊但係仲未進化
屌!

都過到

呢隊啦又穩又快唔使降女帝
22隻升完薩波

幾多lvl滿技?

10lv max 25隻
有冇人知競技場破壞跑幾多lv滿技,打三十幾隻都係lv13,16cd
有冇人知競技場破壞跑幾多lv滿技,打三十幾隻都係lv13,16cd

13cd
原來聽日競技場無新關打
似乎營運方向會集中到決戰改同大亂戰度
刷女帝既時候出襲來,拎咗2粒紅骨
刷女帝既時候出襲來,拎咗2粒紅骨

我岩岩第一次打贏,跌左籃骨,不過未有速屬限定超進
原來聽日競技場無新關打

其實都唔係好想刷薩波改
之前鷹眼,琵卡,青雉都刷夠每樣30場拎晒獎就算
薩波唔知點解唔係特別想刷
明明咁多隻改佢算最好用
原來聽日競技場無新關打

其實都唔係好想刷薩波改
明明咁多隻改佢算最好用

每樣30叫好多啦
原來聽日競技場無新關打

其實都唔係好想刷薩波改
明明咁多隻改佢算最好用

我都無打 唔想打
原來聽日競技場無新關打

其實都唔係好想刷薩波改
明明咁多隻改佢算最好用

每樣30叫好多啦

90隻升滿2隻有突喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞