[A/I]ONE PIECE TREASURE CRUISE(13)二十週年瘋狂大派石

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
毒龍唔係好勁炸喎

每回合扣血50-200萬好x勁wow

真係好勁,仲有15% 傷...

新人妖有d 失望
毒龍唔係好勁炸喎

隊長有重力技不斷扣血,主動有放毒加回血,定位都係用黎磨
毒龍唔係好勁炸喎

佢d 技可以補完埋限雷神
毒佬都出左,點解仲未有紅髮資料流出
毒龍唔係好勁炸喎

新個張副獄長又係膽黎,夾到應一應
毒龍唔係好勁炸喎

新個張副獄長又係膽黎,夾到應一應

跟足漫畫點都要under 毒龍
毒龍既缺點係如果有boss有狀態盾既話,基本上已經廢左一半,所以似乎唔係好實用
競技犬嵐
今次斬隊無乎,用返最強自由隊硬過,要再睇下有無更快更穩先得
速路
限薩 襲紅髮
知人妖 知2年骨

但呢隻犬嵐冇乜用

隊長技 係無血量限制心屬2.75倍,同黑紅髮一樣倍率
主動技類似白馬既複數增傷,打多重boss關都有機會用到

Max技9rd 都值得升
有無d中文攻略網?
有無d中文攻略網?

巴哈

日文就gamewith, google translate 去英文幾準
競技犬嵐
速路
限薩 襲紅髮
知人妖 知2年骨

但呢隻犬嵐冇乜用

勁啦 兩個加成都1.75
白馬好似得1.5,雖然2round
加2.75攻又係變態
薩波都係加一樣攻,只係加多左個1.2血同回復
暫時黎講真係最強嘅副本角色
刷左先冇死

隊斬隊升極都升唔好覺醒,無哂動力升
競技犬嵐
速路
限薩 襲紅髮
知人妖 知2年骨

但呢隻犬嵐冇乜用

加2.75攻又係變態
刷左先冇死

白馬倍率高d,佢係2.25x1.5,價值都仲係度
副本國王月放四檔赤狗隊值唔值

入抽卡個隻比較實際d
四檔打犬嵐好慢
破壞炮完全唔識跌技書
競技犬嵐
速路
限薩 襲紅髮
知人妖 知2年骨

但呢隻犬嵐冇乜用

加2.75攻又係變態
刷左先冇死

白馬倍率高d,佢係2.25x1.5,價值都仲係度

即係攻加2.25 slot 1.5?
用左咁耐以為得1.5

有無必要升肉解放?因為配其他隊員上到自回lv5
有無高手解讀今次月頭抽點玩
有無高手解讀今次月頭抽點玩

除非你差好多隻
不然博唔過

250先保送1紅

等150兩倍up喇

有無必要升肉解放?因為配其他隊員上到自回lv5

兩睇
白鬍子做隊長 唔建議自回
現在好多人有紅狗,白鬍子只可以做隊員,要自回
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞