[A/I]ONE PIECE TREASURE CRUISE(13)二十週年瘋狂大派石

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
有冇限雷打明哥船攻略
大家覺得零課既話有幾多體開始爆石刷卡?

我只係試過技up+有用降臨/競技場同時間出現先會啪石刷

至少有120體啦,刷60體降臨都爽D
有冇限雷打明哥船攻略

入晒D回血減傷解船長角都夠
有冇限雷打明哥船攻略

入晒D回血減傷解船長角都夠

去到19關太大力,儲唔到技
借問聲毒龍點組隊

力:白胡
速:馬可
心:白星
知:矢龍

應該係咁用嚟磨

thanks

至少有120體啦,刷60體降臨都爽D

有用降臨先爆
求加好友
限定差貓 白星 God
325 303 234
唔該想問下 新手係咪刷 赤犬 or 山治 起手 刷左2日都沒
唔該想問下 新手係咪刷 赤犬 or 山治 起手 刷左2日都沒

卓洛起手都ok

31/7-2/8 抽唔到就無得抽了
要等下一次限定up
屌你老母
又大亂鬥

今次又玩咩
屌你老母
又大亂鬥

今次又玩咩

希望會有指定限定卷

又要爆肝
屌你老母
又大亂鬥

今次又玩咩

希望會有指定限定卷

又要爆肝

唔該出難啲,等上左岸既唔使爆得咁辛苦
屌你老母
又大亂鬥

今次又玩咩

希望會有指定限定卷

又要爆肝

今次打草帽團,唔係要分開打9個人掛
屌你老母
又大亂鬥

今次又玩咩

希望會有指定限定卷

又要爆肝

打一邊算
屌你老母
又大亂鬥

今次又玩咩

希望會有指定限定卷

又要爆肝

今次打草帽團,唔係要分開打9個人掛

又送限?
大亂戰應該會變做係常規活動,好似決戰改咁樣,如果獎品係繼續送限,咁真係要keep住爆肝打
另外雙倍掉寶連新關都用到,但偏偏決戰就無
大亂戰應該會變做係常規活動,好似決戰改咁樣,如果獎品係繼續送限,咁真係要keep住爆肝打
另外雙倍掉寶連新關都用到,但偏偏決戰就無

無指定就唔爆了
上次三張同你一樣變左15000pts

睇有幾多限而爆者
中咩都睇運
利申得16限+上次只打黃猿都重覆中限god
新手一問 咩係大亂鬥?
屌你老母
又大亂鬥

今次又玩咩

希望會有指定限定卷

又要爆肝

打一邊算

照計都係分三關 三大主力岩岩好
ps 三大主力係路飛卓洛同芬奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞