DC宣布全新計畫「10部電影和影集」 驚見2位蝙蝠俠

180 回覆
11 Like 79 Dislike
老啦搵過個後生大波好過啦
女版Nick Fury
但真係好樣衰
我google左佢漫畫個樣,有肥樣又有fit爆特務樣
邊個先堅?

再嘈連Darkseid都reboot埋
請米雪同關菊英去做
下面張相對腳咁撚短

雲迪素做最終BOSS
uncle ben
溫子仁拍好撚正
評分都好高,本身預有第二季
點知因為on9理由 cut 咗,好似退稅問題?
不過我信有人出術,權力鬥爭
DC無限loop
我屌你咩
之前又話拍返超人後生既故先唔用享利
依家拍佢中年危機咁你用享利有乜問題先
拍WB高層係DC規劃既權力鬥爭應該仲精彩
我調番轉,覺得而家英雄片好唔爽,無娛樂性,
悶到仆街,連稱做爽片都無資格
你舉例嗰套iron man都已經係10幾年前,陰公
同埋the rock出超人咩又係炒咗粉
既然舊人都唔係票房保證
咁佢唔鍾意用咪由佢唔好用
The Guardians of the Galaxy 個Holiday Special唔知佢有無份寫
近年marvel得呢套我覺得真係有娛樂性,睇得開開心心
我自己對英雄片就無疲勞,但對啲咩咩英雄片宇宙,
成日睇呢套就要睇埋嗰套呢種行銷方式就真係有疲態同厭惡
唔好咁多口水,你正正經經成功拍一套睇得既戲先講啦
藉口黎
Peace maker佢都keep
reboot咗啦
都唔明突然間個個係到反James Gunn,James Gunn唔只有才華同能力,仲要已經多次證明左自己,最重要係對超級英雄電影有熱誠又有MCU成功經驗。
超人角色又唔係非Henry Cavil不可,佢都係由Christopher Reeve 同Superman Returns 既Brandon Routh 接落黎。
可能 超人同batman 作為DCU主角唔用自己版本講起,好難build up 佢個世界觀卦,如果佢兩個用翻舊人,故事又唔知由邊到開始講
瘦版係New 52系列,所有角色都有新人設,但係d劇情太爆所以被人屌到撻皮
佢係證明自己有拍戲既才華 但so far無任何事證明到佢識統籌 所以咪咁多人對佢無信心 再講唔係個個都like佢果種講鹹gag 低俗style 驚佢會拍到superman成個on9仔咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞