Figure 討論 (126)Wonder Festival 2023[冬]二月十二日幕張 ,冇錢買睇黎都冇用。

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
黎緊12號個展個日朝早會係網店有野限量發售,我無留意佢係咪講緊國際版

國際版都有
國際版姐係台灣個個線上?
/en/
Global
係個線上商店限定度台灣版就見到12/2模型展既限定商品,但en就無咁係咪姐係買唔到?
En 有喎
撳雪搓陰咪有
我都係跟tw咁直接㩒線上商店限定搵,所以cn照咁做做搵唔到先至問,依家係預購中個度搵到了,唔該
GK?
出量產pvc的話想要

38000羊 GK白件

要自己噴
想買隻figure但係已經pre-order完,等發貨先上日阿買o唔ok? 定有方法再平啲
出舖頭衝現
點解對小學生出親d膠唔係全裸就沖涼

去當地舖頭衝現
唔知佢哋會唔會入貨
或者當月上amazon或者ami搵下有無現貨

商品名稱
克洛伊‧馮‧愛因茲貝倫 比基尼ver.
作品名稱
Fate/kaleid liner 魔法少女☆伊莉雅 2wei Herz
製造商
KADOKAWA
分類
1/7比例模型
價格
22,000日圓 (含稅)
發售日期
2023/08
商品規格
塑膠製塗裝完成品・1/7比例模型・附專用台座・全高:約200mm
原型製作/色彩
M.I.C
製作
KDcolle (KADOKAWA Collection)
製作協力
PMOA
發售商
KADOKAWA
販售商
Good Smile Company

商品名稱
伊莉雅絲菲爾‧馮‧愛因茲貝倫 比基尼ver.
作品名稱
Fate/kaleid liner 魔法少女☆伊莉雅 2wei Herz
製造商
KADOKAWA
分類
1/7比例模型
價格
22,000日圓 (含稅)
發售日期
2023/08
商品規格
塑膠製塗裝完成品・1/7比例模型・附專用台座・全高:約200mm
原型製作/色彩
M.I.C
製作
KDcolle (KADOKAWA Collection)
製作協力
PMOA
發售商
KADOKAWA
販售商
Good Smile Company

商品名
B-style アズールレーン びそくぜんしんっ! ボルチモア びそくぜんしんっ! Ver.
発売予定日
2023年10月発売
価格
33,000円(税抜)
サイズ
全長約400mm
素材
ATBC-PVC/ABS
付属品
専用ディスプレイ台座
メーカー
FREEing
制作
ドラゴンクラフト
原型製作
原型制作:盛蔵(Heartstrings)
PAINT:yozakura
等班叔叔買返屋企保護佢哋
屋企啲伊莉亞唔係全裸就半裸婚紗
正常魔法少女服又冇乜邊隻出得好睇
不過呢兩隻麻麻地
一買就要買一孖
單隻買姿勢好怪雞
個花曬頭同d咸膠幾match, 不過比例應該夾唔到 魔法少女look 有個老江湖pose , 望落幾靚 , 希望到時無伏
有冇圖
每次伊莉亞出膠都好想買
但好貴
騷 想幹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞