Figure 討論 (126)Wonder Festival 2023[冬]二月十二日幕張 ,冇錢買睇黎都冇用。

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
呢隻諗緊訂唔訂

商品名稱
白銀諾艾爾 泳裝Ver.
作品名稱
hololive production
製造商
Good Smile Company
分類
1/7比例模型
價格
19,800日圓 (含稅)
發售日期
2023/10
商品規格
塑膠製塗裝完成品・1/7比例模型・附專用台座・全高:約155mm
原型製作
Kataharaitashi
色彩
Iwabitsu
製作協力
GSC製作部
指導
Mesuka
鬼影變幻球
d奶假嫁

名称:椎名真昼 1/7スケールフィギュア
価格:19,910円(税込)
お届け時期:2024年2月
材質:PVC、ABS
全高:約225mm(頭頂まで台座含む)
原型:でる
彩色:920-3
撮影協力:Vaistar studio
発売・販売元:フリュー株式会社
開箱船長 好高質

壽屋 侏羅忍者 高質過平時壽屋水準
全部機甲部分都係abs 隻紅色好鮮 幾靚
滲線有啲位冇滲到 但應該自己高達筆部下搞得掂

想問下巴打隻船長值唔值呢個價?
我都想買船長 但係差唔多價位既有幾隻都想買 淨係可以揀一隻
船長係幾靚
敗筆係個pat pat
不過我會買住隻 pop up 先
想要收女船長
除裙好色
無追開vtuber 都忍唔到手入左隻, 外型太正
我唔知宜家現貨幾錢
以我日亞28000yen訂我覺得都幾值
其實上面巴打講個pat個問題你唔後面望或者攞出地台擺都唔會見得到
你其他想買係咩
想買返以前隻早良綾香
或者買東海帝王+GSC隻創世神亞絲娜
anime is rubbish
有咩問題?
op靜止畫
內容靜止低偵數,但唔係用黎講心理
每集開頭都好唐突 可以話唔順章
雖然呢啲低成本輕小說改編預咗係咁
但以P9往績唔應該咁差
上次套拖油瓶唔係俾人屌到上天咩
呢啲講心理講社會層面既輕小說
改篇做動畫九成都會爆死
輕小說好睇係因為可以花長篇章講心理講論述
你試下動畫唔郁幾秒叫聲優讀台詞講心理
諗起都覺得難睇
動畫講心理層面要好睇
一係憑兩個角色對話,一係要第二個角色做解說講出黎
但原作黨一定唔受
上次優沙作畫好啲同多女圍主角
啲人點都屌細力啲
呢套一對一一唔講心理就無野好睇
利伸 最撚憎睇呢啲高中毒撚心理
鍾意就鍾意 唔鍾意就唔鍾意
最撚憎睇呢啲高中毒撚心理+1
fb 好多人放單
一雞兩味
出面2300 2400左右
其實個pat pat 凹入去係幾合理。
後面睇隻野坐落個船錨度,d 肉凹曬入去其實係幾仁善[開模問題對唔正位就另計] 。老老實實,裝好左有邊個會咁屎忽痕拆番出黎睇patpat,我寧寧要呢種肉感凹入去既仁善。
PS: 我果隻對得好正,近乎完美無虛位
日馬直運19xx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞