師爺爺蘇丫嘛 火牛 衰狗 雙番東 冷佬 肥華丫嘛

166 回覆
13 Like 1 Dislike
杜sir 以前啲戲真係好正,希望有第3集

飛機明明有伏筆又無左下文
杜sir 之前話拍第三集
杜sir 之前話拍第三集

劉偉強之前話拍頭D續集
灣仔領導?你得果兩間乞兒發毛賓妹吧,唔係我掉錢捧你,你會有今日

爛鬼

吹雞吹雞 吹捧咗你喇
灣仔領導?你得果兩間乞兒發毛賓妹吧,唔係我掉錢捧你,你會有今日

爛鬼

吹雞吹雞 吹咗你喇

3個鐘上去,來回6粒鐘,比多2粒鐘你食個飯打個炮,咩都攞到

呢輪勾咗幾單擔保

呢輪勾咗幾單擔保

杜sir 以前啲戲真係好正,希望有第3集

飛機明明有伏筆又無左下文

邊有伏筆,飛機兩集入面都係樂哥既傀儡,比樂哥老點幫佢殺人,結果朵又起唔到,得罪晒全世界,樂哥一收皮佢咪比人追殺囉,Jimmy仔最後比張卡片佢,佢轉頭就掉左,表達左飛機經一事蔡一智唔會再做人傀儡,又或者可以話飛機對呢個江湖已經心淡

「我為阿公做左好多野,我要做辦事!」

呢輪勾咗幾單擔保

上個禮拜先去東莞叫雞! 即刻同我拎番落黎!

呢輪勾咗幾單擔保

呢輪勾咗幾單擔保

唔好再搞碌棍啦

呢輪勾咗幾單擔保

唔好再搞碌棍啦

要搞搞我個碌
我新和聯勝唔係流既

呢輪勾咗幾單擔保

唔好再搞碌棍啦

唔啱龜矩喎
其實個阿力究竟係咪臥底,定係純粹係犧牲品
比啲阿叔講兩句就係臥底
撞你老母閘
比啲阿叔講兩句就係臥底

佢係唔係臥底根本唔重要
俾人指到名 就要死

班叔父要試Jimmy夠唔夠狠姐,假如佢做左辦事,遇到呢種事就由佢做野架啦,落唔到手點做龍頭?
我反而唔明一樣野,點解共產黨覺得阿樂搞搞震、破壞秩序,所以想換走佢? 阿樂做左2年姐,佢做得d乜? 其實阿樂咁想連任,共產黨無理由唔知,同佢傾咪得,皆大歡喜啦
我反而唔明一樣野,點解共產黨覺得阿樂搞搞震、破壞秩序,所以想換走佢? 阿樂做左2年姐,佢做得d乜? 其實阿樂咁想連任,共產黨無理由唔知,同佢傾咪得,皆大歡喜啦

佢係現任,共產黨唔係造王者。
你唔係唔撐我呀? 點會呢
好! 我成條黎 再唔得呢我就叫魚頭鏢拖個魚炮過黎!
比啲阿叔講兩句就係臥底

佢係唔係臥底根本唔重要
俾人指到名 就要死

班叔父要試Jimmy夠唔夠狠姐,假如佢做左辦事,遇到呢種事就由佢做野架啦,落唔到手點做龍頭?

我反而唔明試佢果幕做緊乜,

講左句啱數就掉佢
哈 子 鞋參
比啲阿叔講兩句就係臥底

佢係唔係臥底根本唔重要
俾人指到名 就要死

我反而唔明試佢果幕做緊乜,

講左句啱數就掉佢

俾錢請人收佢皮囉

佢係現任,共產黨唔係造王者。

問題係點解唔搵一個會合作既阿樂,而揀一個唔合作既Jimmy,Jimmy發爛渣做完2年唔做,唔通你共產黨殺撚左佢咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞