師爺爺蘇丫嘛 火牛 衰狗 雙番東 冷佬 肥華丫嘛

166 回覆
13 Like 1 Dislike
我啲蟲臭架?啲仆街魚盲架
其實飛機個角色都幾少對白,但係又好有印象

想睇3
我啲蟲臭架?啲仆街魚盲架

好恐怖
仆街曼聯,個龍廢架
仆街曼聯,個龍廢架

宜家日抖定夜晚吖
話踩就踩呀? 我夠話踩落月球咯
我幫阿公做野
個人應為依套戲比無間道系列更出色
話時話
師爺爺蘇丫嘛 火牛 衰狗 雙番東 冷佬 肥丫嘛
話時話

你睇多次

東莞仔比我印象最深
做咩呀?唔識佢地呀?和聯勝前辦事吹雞,叔父輩雙番東!冷佬!呢個呀,荃灣領導大D,好威架
拿影啦,影啦嘛!身光頸靚架!清楚小小,我出返黎小條毛你幫我做證呀
影影影!影咩呀?邊間報館架 撞你老母閘

東莞仔比我印象最深

東莞仔呢單野你揸旗
唔好咁揚但係要威
新·和聯勝!

咁得啦, 打得架啦
我们不是不相信選舉,我们是怕兩年以後選出来的人像林懷樂一样,搞搞震,擾亂社會秩序。这是我们不想見到的
我們不是不相信選舉,我們是怕兩年以後選出来的人像林懷樂一样,搞搞震,擾亂社會秩序。这是我們不想見到的

我們不是不相信選舉,我們是怕兩年以後選出来的人像林懷樂一样,搞搞震,擾亂社會秩序。这是我們不想見到的

些些合作

些些合作

仆你個街
:你唔係唔撐我係嗎?
:點會呢!
:我聽日就同鄧伯開波, 仆你個街, 我就唔信釣你唔到, 我成條來, 再唔得呢我就搵魚頭標拖支魚炮過來, 頂....

https://www.youtube.com/watch?v=Q8NRfKumljQ
話踩就踩呀? 我夠話踩落月球咯

依句我成日講
你咁多人撐,唔洗我都夠啦
新·和聯勝!

咁得啦, 打得架啦

無架啦 我屌啦
話時話

你睇多次

肥鄧係鄧伯
杜sir 以前啲戲真係好正,希望有第3集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞