Uber 評分

71 回覆
4 Like 1 Dislike
本身乘客評分有5分 搭兩程即刻得番4.3 其實個評分有冇用 定係亂咁比 你地評分係咁多
5 4 4
平均約4.3
5 4 4
平均約4.3

佢地係唔係都比4
5 4 4
平均約4.3

佢地係唔係都比4

佢評分太西
正常人俾分唔鍾意俾最高最低咁極端
你要話俾啲客知4分已經唔合格佢地先會俾5
5 4 4
平均約4.3

佢地係唔係都比4

佢評分太西
正常人俾分唔鍾意俾最高最低咁極端
你要話俾啲客知4分已經唔合格佢地先會俾5

我係乘客wo
算把啦仲uber 我搭短程又要比你地評1分比我又乜乜柒柒話蝕埋油錢 咁我搭的士好過啦
搭長程更加唔使搭uber 的士差唔多價仲要熟路肯踩肯去 call van分分鐘仲平
有本事咪叫uber cut晒所有20km以下嘅單囉
唔係鬧緊樓主 純粹見到uber po入嚟鬧吓交

利申 搭咗>50次 評分4.02
搭左>100 次
有長有短
4.6分
算把啦仲uber 我搭短程又要比你地評1分比我又乜乜柒柒話蝕埋油錢 咁我搭的士好過啦
搭長程更加唔使搭uber 的士差唔多價仲要熟路肯踩肯去 call van分分鐘仲平
有本事咪叫uber cut晒所有20km以下嘅單囉
唔係鬧緊樓主 純粹見到uber po入嚟鬧吓交

利申 搭咗>50次 評分4.02

本身我5分 呢2程無啦啦變左4.3 我每程最小80數以上先叫 又有計傾 我真係唔知司機諗咩
搭左>100 次
有長有短
4.6分

你仲高過我 下次全部比3分
UBER 仲有得做咩
比人拉
UBER 仲有得做咩
比人拉

唔知 但冇理由個司機比分個客
4.8,因為上車唔該到落車,同司機吹水吹到佢借架車比我踩一段路
UBER 仲有得做咩
比人拉

唔知 但冇理由個司機比分個客

司機緊係可以比分個客
西客比1分,等其他司機唔好中伏

其實客人個分有咩用
4.8,因為上車唔該到落車,同司機吹水吹到佢借架車比我踩一段路

呢d我都會 但無啦啦2程就變4.3
點睇自己幾分?
其實係點睇人哋比咩評語自己,坐得幾次唔知被人整到得3.6分
比4分你等你下次易啲叫車咋,你估5分就係好?5分係啲司機眼中,你係新客,有機會係警察放蛇。
點睇自己有幾多分
一開左上角 有得睇
比4分你等你下次易啲叫車咋,你估5分就係好?5分係啲司機眼中,你係新客,有機會係警察放蛇。

大佬個個比3-4到時未係難叫車
我認為比分冇問題 問題係五分太難區分 同埋香港人好難比大家高分 同做問卷一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞