[I/A]Pokemon Masters EX (122)| 寵物小精靈★卡洛斯邪惡組織篇揭幕/倒數3.5周年慶典★

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
最on9一隻gane有3隻叉字蝠
同埋又出小菊兒真係有啲悶,雖然我知黑白啲女角係靚但都唔洗出成5組小菊兒咁多呀
反而阿戴克共平完全冇新拍組
我都明出啲女角會吸引人抽,但好心俾啲新意啦Dena
係 見到叉字蝠都悶
合眾女角仲有個大媽館主未出
siu4全部新角都廢
得獅子頭算勁,但又係水屬
未抽 黑裂 月神
隻小刺鳥係唔係完美取代?
都估到係水 隻野招專用技係水
gmax wildfire個效果改到咁廢
明明遊戲入面神技嚟
火屬性能好難set到勁過隻v仔
除非輔助
見到d垃圾搭配真心嬲,dena完全係hea 9玩家

你話要跟足遊戲,日月刑警造型冇雷公,算,咁出瑪狃拉都得掛,起碼未出過,又可以加強冰屬,你出卡比,叫個d以前抽咗赤紅卡比的人點諗?

Emma你話妙喵係朋友唔係搭擋所以唔出,咁點解唔配烏賊王?橫掂兩隻都係肥仔科學家送,你話烏賊王要留比肥仔科學家,咁今次xy反派篇又唔見你出肥仔科學家?

dena簡直係hea玩家hea到極致真係女角幾靚幾勁都好,見到呢d垃圾hea配搭都嬲到唔想抽
仲有天桐三兄弟,印象中好似個角色係搵咗出名嘅聲優配音
洗錢請嚟配音但配完又唔出個角色

黑白角寧願佢出黑連白露共平好過,次次唔係N就係個幾條女
唯有希望佢係因為3.5周年有大更新
所以先唔得閒攪2月整咁多新模組
雖然機會好微
已經Hea到令人反感嘅程度
下個月出返丹帝
睇黎3.5週年可能有驚喜
Don’t ff too much
仲要卡比俾個專屬z招佢都賴,明明莉拉警察look係出自日月,但依然繼續抄赤紅卡比出超極巨,hea都咁點叫人唔嬲
睇完解包 啲寵技能好似回到解放前咁完全無新意
有石都抽唔落手唔啦 dena大哥
小智+豪火猴
可以環保重用
印象中舊年情人節係 鋼zone大咀同隻多多冰
今年好似普池級數咁
成隻驚d火力都通脹哂先黎反樸歸真
邊撚個抽
特別係隻情人節龍sup move set
近近地搵返年尾隻電龍呢 真係2023年嘅季限拍組??
既然DeNA係都要出死幾個人氣角色
點解唔玩盡佢出泳裝竹蘭
忠於原著嘅設定
佢真係夠膽出我課金買石又點話
仲有7%
最正係dena出卡洛斯反派同水蛙撞哂屬
最低限度抽嚟過地區高難嘅理由都無埋
有啲想skip咗成個2月唔抽
暫時睇最有價值嘅新叉蝠都同針龍唔太夾
可能淨係抽返隻g噴
dena之前先話全部新限都有5/5格
咁快又自打嘴巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞