[I/A]Pokemon Masters EX (122)| 寵物小精靈★卡洛斯邪惡組織篇揭幕/倒數3.5周年慶典★

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
打錯
咁sup計乜鳩火力?
廢就出靚啲等人抽
真係好癲
出拍5盤又捧 周年路卡又捧
餵屎都話好食
勁過我呢啲任豚
廢都算 好似黑裂嗰種數值廢起碼知佢個設計玩法想點
路卡竹蘭同今次隻冰雞真係有啲摸唔透
呢半年加強咗咁多舊角
唯獨好似alola一個角色都冇強化過?
巴哈台仔:月神唔勁 唔洗抽
第一位有4氣幽靈系招式的攻擊角。
同時是前景令人擔憂的大師角色。
總的來說,
跟美月一樣,莉莉艾比較適合新手使用。尤其當玩家不太懂得如何有效阻止敵方使用全體技時,莉莉艾的價值會更高。
一旦玩久了,莉莉艾輸出上限較低、跨屬不太出彩,不如其他大師這一缺點會越來越明顯。同時隨玩家技術越發改善,有能力使用梅麗莎、阪木來過關時,莉莉艾的必抽性也會有所下降。
所以隨著遊戲戰力繼續膨脹,莉莉艾可能很容易成為大師當中首先被膨脹掉的其中一員。如非對她有愛者在抽她前要想清楚。
其實佢冇講錯
依家睇黑裂月神就係最弱嗰tier嘅master角
只不過dena後來好似專登唔出勁鬼系咁
宜家鬼系關都係用松葉加Dance雙打手打全場
一個快攻一個三氣技真係好夾
有傷害貫通價值已經要升幾級

買左個廿萬石acc,手頭上有呢堆寵,有冇邊隻可以升,定求其組住推主線拎免費角先
做乜咁傻豬唔等後日三大師先抽
啲石未抽架,係個帳號本身啲卷黎
咦 尋日係咪有coop關
快啲打冠軍之路攞水箭龜先
路卡個思路應該係想整最難死嘅坦
但發覺功能太少先補個zone畀佢

冰鳥就四不像咁
唯一出路係刷head start做cd加速器
配head start hoopa
咁就保證1turn開大技

久違嘅日抽
壞處係少咗啲券換5星券(雖然每月換得廿張)
我上次都儲石冇追
鬼系有鬼龍點都打到 少場傳戰就算(其實都懶得打)
啲大師越出越密 追唔到咁多
玩得耐你就會發現點都升唔晒
問題佢招大技都好一般
大部份功能拉兄都做到
啲防又加得慢
破格係好方便不過唔係必要
而且月神同期有隻都係有破格重要勁好多
今期 陳慧琳岩場/叉字蝠都吸引好多
下期三大師 最起碼要格場
好彩冇比石佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞