[LIHKG] Galgame推薦及討論區 86 YUZUSOFT 天使騒々 RE-BOOT! 4/28 発売

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
イチャイチャ啲位仲要好突如其來
講講吓正經野突然扑野咁,好唔自然
但都明點解多人中意文乃嘅,係幾賢妻屬性
整體故事性就真係一般,特別係啲角色主張幾模糊吓,唔知係佢文筆差定乜,寫到好模棱兩可…男主、文乃老豆個種行動嘅動機寫得唔鮮明,前者還可,後者真係唔知做乜
仲有啲梗開頭都會笑吓,玩耐咗就覺普通
https://hooksoft.booth.pm/items/4544994
雖然未玩,但想買
畫風同外表嚟講幾中意呢個角色
可能會為咗佢而玩放課後シンデレラ

俺の名前は引導代わりでえ!
等SP回復磨咗47turn
咁快爆機
1月中打到2月中
主要係中間MX前日談果D關好快打完
偏偏後面D關隻隻都係血牛要死磨爛磨
我玩個時其實同OG D BOSS決戰冇咩邊個唔可以一TURN殺
真係要講就比安加愁 但個時根本前期仲要唔齊人
或者修羅王暗腦 但一個形態一TURN都冇問題
仲有就王子將軍 但都係一樣前期仲要唔齊人
最後就濕婆同炮艦 原本就嚴重唔夠人 預你愁單挑
去到後面都只係屈HP回復大
行動不能彈+破甲彈一TURN搞掂
暗腦主要係打完第一形態唔夠SP同EN
仲有周圍果六隻煩膠為咗拎熟練度要打爆埋
所以我退返後磨死哂佢地 補給完SP EN
先再上前打爆暗腦第二形態
係 根本hp回復得個樣 話知你回全滿
劍神守衛又係慘 堂堂大boss比人囉黎抬之餘
仲要量產化 不過隻隻廿萬血 白豬咁撚煩
打完已經冇難度 之後愁出黎搞笑
2年半前推晒
我推咗比我fd玩佢仲屌鳩我推佢玩垃圾
成套野剩係消費悠一嚟延續一個神早就可以完嘅故事
去到後尾直頭係度鬥快返過去互殺
唔值80幾分,呢隻game唔知點解架仔好中意
只能夠講係多得和泉carry,不過如果呢隻game佢唔係做故事性作品,而係sell日常,戀愛同角色屬性的話我會比高少少分
已經諗緊用火鳥定新星收頭好
一次過玩4集同分4年玩4集係唔同感受嘅
仲有全年齡版後日談&真END補完
令成件事更加感動
愁: 點解84%都打得中我
サイフィス:中唔中我話事 邪教徒死去見濕婆神
典型嘅純粹惡
似fate個神父咁
但9-nine-個故事性嘅佈局略淺,普通作
同一批人死唔斷氣咁同你打車輪戰
如果寫多少少敵勢力/多一層黑幕操控背後會好啲
諗起DP個開頭重現返呢段
仲要係全語音過場
想問蒼之彼方game入面佢地啲空中競技會唔會識郁?
睇完動畫識郁,game入面變靜止圖會好唔慣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞