[LIHKG] Galgame推薦及討論區 86 YUZUSOFT 天使騒々 RE-BOOT! 4/28 発売

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
人妻御苑生
上網睇過解析 好似係太一依邊世界既人(或者靈魂,因為太一依邊世界既人晨早死晒)同佢道別
幾時先出下一集
應該唔係?
如果佢身邊啲fd死晒就唔會送到去原本世界,仲拎收音機聽到太一廣播

兩隻都未玩,但買定先
唔係依個意思

其實個設定係有兩個世界 原本既世界(即係去露營前既世界)當係A 然後男主同其他人露營返去個時轉移去b世界(即係無人既世界)

係設定上b世界既人死晒 b世界既太一都發左癲殺左好多人(冇記錯劇情入邊有個老師既日記,有提到太一發癲殺左好多人

結局係除太一 其他人返去a世界

而同a世界既太一道別既就係b世界既人既靈魂
係咪要回收埋所有cg同玩埋extra先知?
老師日記同老人屍體呢兩個伏筆我暫時玩晒本編都好似未解
但唔明係嘅係點解兩個世界即係A,B同時都會存在住佢班fd
正常係露營個日佢觀測咗佢班fd唔係就已經由A世界帶咗佢地入去B世界喇咩,同埋B世界殺唔死人㗎喎唔係咩,點殺都會再構築

已經冇石了
雨神都係唔出黎
我要大姐姐
老人屍體應該就係b世界既太一

因為白頭髮加上佢成日著和服 可能望個背影就以為係老人

至於其他我都唔清楚 因為依個故事係感性類 啲世界觀合唔合理我都廢事理
都係嘅,呢隻game玩訊息性
玩完咗之後個種孤獨感真係
我個人想太一同曜子留係B世界相依為命
反而最打動我既係新川豐既故事

好友原來係仇人 就算係太一都應該好難受

鐘意依種孤獨感就玩埋家計同rewrite啦

瀨戶口廉也既gal都可以試下
瀨戶口對佢隻carnival有興趣
Swan song我驚會玩到嘔
點解會嘔

我最推薦係Kira Kira 以前有玩band隊 對佢啲描寫都有感觸
有老強ntr情節
代表你玩獵奇 重口類型未夠多

Carnival我印象中都有老強喎
之前玩到去威脅Mk妹同佢個妹個度就停咗
男主ntr人還好
夾硬食緊變態監獄嘅生肉
睇獨白都幾辛苦吓,一來無發音又無平假睇
二來好多唔識嘅生字
睇對話都還好
有冇啲可以即時翻譯嘅software?
唔想玩幾句就要查字
我記得有 叫咩vnr?

不過翻出黎都應該麻麻

我依啲日文廢又冇恆心 都係慢慢等漢化
thx 試吓down嚟用吓先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞