New Balance 討論區 (50)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
我唔知算快定慢,但我買開stockx覺得幾快
炒入
StockX要睇你個對鞋個賣家 如果咁啱個賣家係香港落單第二日就有
我都試過 我會諗可能大家係Carousell /fb已經deal到

係到俾人食水
我個次係撳錯制買咗對AJ唔知stockX買野信用卡完全唔洗驗證一撳就比咗錢
Stock x?

實體店仲有冇
有時啲撚樣拖到decline 先ship,如果你諗住送比人就柒
旋拍啲人會叫你去StockX買
睇情況啦 出閪價嘅話我都會咁講
都係睇彩數
試過喺goat買咗對鞋,鞋盒底勁大條𠝹刀痕⋯

Btw, 家樂坊16樓順豐隔離間波鞋舖可能執,好多鞋都清貨,M990AL3佢哋賣$1999。
Grey day對5740賣$899?好似係
327仲要賤賣,我自己就唔啱,大家有時間可以睇下
996冇人搶, 等做特價先買
同一日入咗JJJJ對JD3同埋官方新出對DL3
其實著NB唔好一味追求軟彈感
好似998 V2咁
有時硬硬地 你行得耐企得耐 反而好撚鍾意佢地個承托感
軟熟咪好似2002r噉
踩耐咗好似想爛噉
或者彈到ultraboost噉著壞對腳

打個比喻xt6都係硬身底
但著落行路唔知點解莫名其妙地好穩陣
軟到好似NIKE AIR咁真係好咩??
行步路都要對腳用力定住個人 變相個人仲攰左
個人覺得係因為好多人份工唔使行咁多企咁多需求冇咁大加上應該好多人都容易畀第一印象「好硬」嚇親就少著或者唔想著好難體驗到硬身鞋嘅好處
平時最多可能都係行下街咁幾粒鐘應該就會偏向想軟身鞋啲攰嘅話應該幾多人都會覺得係因為行得耐而唔係對鞋嘅問題
XT6有無new balance 99x咁好著?
1300都係 硬得黎但係又覺得好著
在官網入手了 本身期望美製d車線/細節位會做得好好 有d失望

NIKE AIR出名硬喎
認真 真係咁上下
鞋舌啲車線令我有一刻以為係假野
係NB POST咁講真係會俾人屌
你幫我擋一擋 我講完就走

原價食NB MIU都算
炒價食MIU MIJ NB 真ON9

無論係MIU MIJ MI支 NB D鞋都係極易爛
無一例外

走先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞