New Balance 討論區 (50)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
紫光燈,scan qr code
Hadnus 呢
呢啲ig shop收完錢上stock x 買
轉手賺班水魚幾舊
EU44=US10
Ok
莆田貨何止賺幾舊
咁唔係間間都假嘅
不過佢D字頭個間好似講過幾次賣假
stock x都起碼有機會真,貴幾舊
但係Ds storessss賣假野仲衰撚過比佢食差價代購stock x
是的
都係斜左的啫,變左3條J就真係好笑.
入手第一對Nb(ds storessss果對唔計,因為仲未出貨,係真係假都未知
係唔係991都會勁多線頭ald 又係咁jjjjound 又係咁
google can help you
通常都係啲限定款聯名款
上網搵GOAT呢啲好似都仲好過幫襯佢
會唔會有伏係假? google 過好似冇乜人講
應該都冇
你係想睇真定假?我見ig 有個我睇開發佈好多nb 情報嘅人有follow 佢地ig follower 6.1k左右
google 佢地好似有實體店資料睇個網站同YouTube channel 都算認真
想要嘅嘢佢呢度賣平啲?
各位師兄
想問下993個底我覺得硬係正常?
上網睇個個都話好舒服
第一次買new balance嘅鞋
catalog 買應該冇死掛
尋晚見到有巴打介紹果個fb page biy 話呢個網(cultizm) 有sale, 見$15xx入到對993灰(直送上門), 想睇下堅唔堅
我介紹應該ok 啦咁
買咗未?
未著過覺得硬係正常嘅著慣咗我覺得幾好企耐咗行耐咗冇咁攰加上又內籠夠闊真係幾好
不過當然會有人覺得唔啱自己嘅
如果買咗嘅唯有睇下著耐咗睇睇會唔會有改善,真係頂唔順一係加個鞋墊睇睇得唔得
再提多句唔好見人講正就衝動呀因為腳型腳感個個唔同其實自己試過先最有用
前日都試左。 我自己覺得係硬唔舒服。 覺得990v3 同v6 舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞