New Balance 討論區 (50)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
買咗啦覺得係幾靚 幾好襯嘅
啱啱買返嚟嗰陣時仲喺度諗緊係咪假鞋
點解上網咁多人話佢好好着好舒服
但我覺得咁硬
依家換咗個鞋墊好啲
有冇鞋墊好推介?

應該冇伏掛
我都覺得v6幾舒服
唔知New Balance幾時先補貨呢
990v3就未試過 有機會可以試下
依家着緊990 v1 US9.5, 如果買v6嘅話都係買返US9.5就得?諗住直接網上買,懶得去門市試
你話你catalog 買嘛冇假啦換咗鞋墊好啲就ok 啦
點解你會覺得唔舒服可能係你之前著開偏冧嘅鞋未習慣或者你偏好冧嘅鞋多啲都有機會
你而家唔買都買咗唯有當體驗下啦
鞋墊你追返我上面講嗰啲Superfeet 嗰啲decathlon 都有板睇吓nb 隻rcp-280 觀塘間dream sneakers有見過板
兩隻我自己都幾鍾意只不過啱唔啱你唔敢講但普遍嚟講一定有改善
日常唔駛長企長時間行走平時唔多會覺得攰我個人覺得可以唔駛換特登淨係為咗993去買鞋墊就不必啦最多咪著少啲或者短途啲先著囉
聽日
唔好懶個個腳型不同唔想你衝動後悔
反正呢啲都會keep 住返貨架啦
第一對NB就係990 v1, 都係無去試就上網買返平時着開嘅size, 好在都啱腳,諗住今次v6返貨都係照板煮碗整多對🤪
Ok你鍾意啦
個人覺得少窄所以會買wide 或者大半甚至一碼
收到,謝謝你!
想問下會唔會另外買鞋帶? 係fb page 見d 人會買到d 硬身d 嘅鞋帶又幾靚, 同埋想買對米色襯下對TO3
我會呀買咗啲鞋跟嗰啲鞋帶都會拎嚟交換襯下
Nb 自己都有出可以上amazon 同日本樂天睇睇啱唔啱再唔係搵下其他牌子
收到師兄thanks
研究吓啲鞋墊先
之後好似試過2002r我都好似覺得硬
師兄有冇試過?或者可能我未試真
v6真係好軟林林
之前成日着hoka所以可能着壞腳
扁平足表示點都要換下鞋墊
2002r 我冇試過呀
V6我係鍾意佢幾有彈性同承托力囉
Hoka 唔係好嘢嚟咩?我見啲都唔少人推崇呢個牌子同埋話v6似hoka
1600內買到990v3灰色算唔算扺?

個人覺得平過香港算係咩年份出廠?
一個月買左兩對nb 一對1906rni 一對patta 綠色
好燒錢
請問rni 邊度買
Tw fb group
呃左咁多年都仲喺度
到今時今日都仲有人問
錢沒有不見 只是變成你喜歡的樣子
Patta v3有唔少人話出到嚟個樣比起圖睇起嚟更加好
邊度有?
我都係咁
你個對左腳正常,右腳斜
hoka個底好淋好舒服啊
可能成日着 着慣咗淋底
諗住買多對v6但係又係灰色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞