[月經] iOS集中討論區 (223) 16.3 , 15.7.3 , 12.5.7

1001 回覆
1 Like 7 Dislike
我發覺price.com個app支咪開咗唔識熄
你試吓裝個Home睇吓有冇啲咩
頂呢個我都遇到
16.3 fix左d咩bug

然後再整堆新既出黎
咩台
香港啲5G 8,9成時間都係4G貼5G名
然後連登app都係Reload
有冇人同我一樣WhatsApp 聽錄音嘅時候,佢永遠唔識黑芒
然後一擺埋耳邊就hi到其他地方
搞到而家長期要用下面喇叭聽
呢個bug好似由ios16開始有
NFC用唔到,唔知咩原因
唔知幾時先有新beta
呢啲通常都係reboot又得返
蘋果又請新HR搞番掂啲員工
係咪之前個西女人做唔掂
14 Pro/ProMax定係其他機?
14 pro max 貼埋去聽 隻耳會hi 到個mon
會有時播左另一段錄音 或者 select 某啲野
我都有呢個問題,前幾日去搵天才,佢話升iOS16.3 會解決咗呢個問題,如果播錄音會突然黑mon一陣,好似死機咁可能係張mon貼問題
我自己原本唔太信升iOS可以解決,不過我升完係解決到播錄音唔識係聽筒播呢個問題
如果你果張唔係防偷竊貼 點解你會覺得係硬件問題多過ios 問題?

btw 啫係16.3 解決左呢個問題? 聽筒聽到+識自動熄mon?
有冇人用其他app影48MP heic
係咪都好過stock 12MP heic好多

定係都係直接keep stock app影RAW算
我得返96雖然唔介意但點做到100買咗3個月
其實啲人keep 100 咁耐唔係因為真係keep 到

而係粒電本身 106/107

所以會出現一到99 就不停跌
proraw 少啲post processing
所以 48proraw 轉heic,效果係幾好嘅
聽講三月換電會加價,想去加之前換一換電。想請問吓換電係咪就一定會冇晒啲資料?
正常唔會,但都建議backup 咗先
好 唔該
Tim: 下次將個數set到200 max,等大家跌極都係100
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞