【澳門】過大海討論區(2)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
入港幣都ok?
梗係得
st Regis免費? 早幾年 (2018) 打左十幾萬HKD, 入到APPS 一間屋都無
你係點做到
玩左好多年, 其實可以SHARE下計分大致上係點計
你要搵明文規定 係無既
但係大約分3種
1, 打機, 打機係計時間 你坐係到既時間同BUYIN既錢既價值 , 你一注100 坐30MIN有1分, 1注1000 坐15MIN 如此類推 打咩機都係, 一樣呢個計法
但係100:1 :30MIN 間間唔同, 你自己摸一陣就明架啦 買曬大細都得, 但係好ON9先會, 因為會開圍

2, 打台面, 比張卡佢, 都係計你坐台時間 同BUYIN銀碼, 但係坐台要個官入機先得, 佢唔入 佢HEA你 你可以投訴 隨即有SUPER入, 但係坐台係儲好慢, 因為你BUYIN TIME好快, 你打機打10鋪同打台打10鋪, 打台快好多, 你買10鋪台面500 都係可能5分鐘既事, 但係打機10鋪500 可以打左10分鐘, 總之GAME TIME愈快, 儲分要既BUYIN比例愈高. 好多人問幾錢幾分, 無定架..........

3. 最後就係呢到買下果度買下, 你都幾難有分, 呢張台推一口2000 離台 , 果張推一口2000 離台, 係好少分, 基本上係0 你拎100K去玩, 岩心水先推, 再唔岩又轉台, 或者離手, 念下先睇完鬼腳先再推, 你都係無分, 因為有內置既冷卻 過左冷卻係唔計分, 你要重頭COUNT時間
唔記得咗講比你哋聽
所有賭場都有分兩種分數
平時你哋聽到可以船飛或者酒店房嗰啲叫做即日分數
可以換禮物,嗰啲iPhone或者名牌產品嗰啲叫做累積分數
即日分數同累積分數係唔同
即係話你就算10日每日10分加埋100分都好
其實你差唔多,乜嘢都攞唔到
聽過有種講法係有計平均分
即係如果你每次去都打三四十分嘅
忽然有一日想快閃打兩口
就最好唔好俾卡
因為咁樣得一兩分,反而拉低平均分會扣屋仔
唔知真定假啦
打機儲分真係最易, 賭場勝率最高...
新濠天地優越會 會籍有效期係兩年 你應該如果冇去過嘅話已經過咗期
我講緊入到個Apps入邊一間屋仔都冇
所以點解最多阿嬸周圍出讓船飛出讓酒店房就係咁解
咁有冇分?
呢張有冇巴打讓房 24號晚
好想去食翅
有咩葡國菜值得食?
kfc
有無人知倫敦人御園要幾間屋仔?好靚
船屋 葡韻 陸軍俱樂部 亞利
呢個係真.. 我就是受害者
一日打過60分 本身9間屋
第2次打得幾分 拉到得返4間屋
葡韻執左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞