【澳門】過大海討論區(2)

1001 回覆
9 Like 6 Dislike
銀河大細枱最細幾多錢?
剛剛到口岸,上金巴好快唔使等。
堅?人龍散左?
堅,一個鍾到澳門
非常好👍🏿
謝謝你
不過澳門口岸無發財車,好唔方便。要接駁馬頭再轉
最後搭白巴定101x/102x?
等咗幾耐?
有冇搭跑狗過大海既可以報下大約行車時間要幾耐
佐敦去金沙預 1 個鐘9 個字到唔到 ?
好彩有架免費接駁巴去氹仔碼頭,唔使點等
我剛剛到步。條橋行9個字到澳門
今日澳門賭場巡遊左一日
淨係玩廿一點 正數三千走人

朝早第一站去十六浦 $100 min bet 21點應該冇得再平 個場多街坊多廢老同師奶 有兩層 偏舊同暗 不過就岩新手小試牛刀

跟手行去新舊萄京
舊萄京強烈唔建議去 仲細過十六浦 啲人又雜 冇乜野玩
新葡京就還好 三層樓 算光猛 多野玩 翻攤牌九基本上都有 係冇花旗骰 同埋可能因為出名所以都多人 min bet $300

今次冇去永利置地嗰堆 直接入左氹仔
威尼斯人/巴黎人/倫敦人嗰堆金沙既場真心靚 但同時貴 min bet都要$500 不過有花旗骰同德州撲克 德州最平大細盲50/100 minimum buy in $2000 最多抽水$50好似 有錯勿屌

金沙玩左一陣就轉場新濠
新濠唔多人 新淨 要有既枱基本都有 min bet都係公價$300 但佢係咁sell佢地張會藉卡 有啲煩

最後去埋銀河
銀河應該係今日去既咁多間入面最撚大的 大量百家樂枱 得幾張廿一點 我都搵咗好耐先至有得玩 全場min bet $500 有花旗骰

Overall 黎講 金沙嗰堆首推 多款式 新淨光猛 但就貴啲 平民價就建議十六浦 舖舖$100咁玩都玩到好耐
如果你本身都係過去賭,有咩所謂
你玩500台,正常打分玩到凌晨一兩點去問counter ,佢有咩吉房就會俾你訓,套房都拎到
有冇人知假如上網買金巴後日出發嘅飛
改今日去用唔用到
係咪21點 勝率最高有冇技巧可言
21點算係對玩家最有利既game
用basic strategy 同 high low method去計
可以變positive expected value
金沙用蝸牛機,6 decks
應該high-low都冇用?
如果一張枱,好多人玩,邊個決定加唔加牌
買張年卡la, 去兩次都抵
坐低嗰個
正門左邊有300
翠華門口就500
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞