甄子丹《天龍八部之喬峰傳》

320 回覆
22 Like 154 Dislike
生死符真係無解除左掃地僧個無形氣牆 基本上都無得擋
仲有九陽,九陽應該可以化晒入體嘅生死符
九劍呢個名太大

我覺得重劍就係第9劍, 破氣式, 而且到左呢步, 頭8式都無晒意義

無劍就係六脈神劍咁, 郁手指快過舞把重劍

我應該無睇新版,本身唔知邊個斗酒僧,不過你既諗法都好大機
我自己就覺得石破天先係最屈

跳崖》飛版救人〉自己後發而先至》接埋人

張無忌要腳踏實地〉 仲係借力轉去平移
https://youtu.be/Szvi4AfTNXo

男主,張三豐黎
https://youtu.be/Szvi4AfTNXo

男主,張三豐黎
1988 35啦喎咁老架咩,當年倚天好似冇咁老架喎
唔係話佢細路女喺香港拍過tvb啲劇咩
應該計到條數㗎喎
高清開心版點解仲要去戲院
易筋經/吸星大法,果D應該都得
係安博盒子有
九劍係求敗一生武學精華,風清揚用劍去演/做出黎,從來都唔係劍招/劍法

九劍係面對不同攻擊對手既破法,不嬲有講唔洗一定要用劍。
一直講要靈活,令狐沖書中好似用過樹支,劍鞘,燭台,甚至手指都可以破敵。
佢未簽唐嫣做經理人之前出生年份分別有1997, 1999 稍為紅咗少少畀人起底 , 根據讀大學年份應該1992年前後出世, 後來佢自己官方訊息先改做1992, 不過有大陸網友話細個識佢又話同個班,佢其實係1988年咁話
吸星大法係劣化版北冥黎 唔勁得去邊
黃日華最正喇
所有角色, 上至主角下至二打六都完美無瑕
咁講講下... 最勁咪要數埋越女劍
一條o靚妹 一手劍掃哂成隊軍隊
胡軍版天山童姥做得最堅
不嬲都話金庸小說入面嘅年份越久遠
啲人嘅武功就越勁
係! 吸星係劣化版點能跟北冥比.
任我行因為吸吸埋埋太多雜質內力都差啲自己收皮.
石破天好似都公認金庸最強人物嚟
咁天龍入面既降龍十八掌最早版本, 咪勁過射鵰 , 神鵰 果版
聚賢莊小說有殺咁多人?
睇50集嗰套以為淨係殺咗一個
喬峰唔係勁過洪七公同郭靖咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞