[MIRACLE] Oh My Girl討論區 (61) 松鼠仔生日粗卡

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
咁著幾好睇
MarkM啲衫襯佢
正wo 完全冇諗過
依家mimi一人救全團
冇mimi冇人記起一線霉團OMG

btw 依家一講OMG D人淨係記得New Jeans
名都俾人搶埋
OH MY OH MY GOD
예상했어 나
近排音銀d mc 計埋代班 係佢同泳知最黑
WM自己攞嚟
冇羅英錫呢個小奇蹟嘅話 OMG應該差唔多完全俾路人遺忘
以為Eleven
咁仲有園B嘅
字數都唔啱
其實NJ D 歌我唔覺特別好聽,但一諗起今年我地首垃圾歌就好撚嬲

屌你老味WM,睇唔睇到垃圾拼接歌既下場呀
希望今年只係似colour book 個年咁
下年會更好
係兩首

#OHMYGIRL #MIMI 今天作爲特別MC出演了《Music Bank》,她和 李彩玟演員的身高差實在是太令人心動了啦☺️🥰

MIMI作為特別MC的感想是「其實真的很緊張。 今天我的目標是讓觀眾們心動!」,「今天一起享受吧!」

對此,李彩玟說:「剛開始就感受到了Mimi獨有的正能量,所以今天我也能愉快地進行下去^^。」

image source_instagram|wm_ohmygirl

https://www.facebook.com/100068806608655/posts/pfbid089mMnTU9jQfEmYEwXk676JUzcpjVieUKJgSzh96GYd6z77mcaQvU9jBptBNJpMkhl/?mibextid=Nif5oz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞