[MIRACLE] Oh My Girl討論區 (61) 松鼠仔生日粗卡

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
眼鏡邊
肥定世一
痴咗線..
沙沙.jpg not applicable
I want you bae I want you go go
Real Love又輸
真係好嘈
睇佢哋啲片真係唔可以戴耳機
原來下星期已經係oasis最後一個星期, 好快咁
最後一張
咁少集數?
乂園啲尖叫。。。
返WM工傷有無得claim
有無醫保
有冇諗過唔戴耳機會害埋隔離左右
因為咁我俾屋企人話過好多次
最記得Dun Dun Dance練習室版本開頭
勝無啦啦勁大聲just~dance~
即刻俾屋企人話我做咩無啦啦開咁大聲

230322 #1stLook 254期

採訪內容
迷你2輯 [Selfish] 在帶來喜悅的同時 也留下了些許遺憾
YooA 說:[森林之子]之後有2年的空白期,所以在這次活動中或多或少感到有點尷尬,我個人也覺得有些遺憾。雖然也有過'本來應該可以唱得更好的'的想法,但是通過這次活動不僅展現了各種音樂色彩,還展現了唱歌實力,所以還是非常高興的。 如果有一天能組小分隊的話,想和勝熙、孝定一起合作,兩位成員不僅唱歌都很好聽,很有魅力,而且我們在一起的時候會笑得特別多,所以不管是什麼風格,都可以愉快地挑戰。那種讓人覺得心情大好的風格怎麼樣?

對於讓自己能感覺到活著的 舞蹈 ,她表示: 可以說是我感受到、表達、獲得靈感的一切。 舞蹈是一種很好的表現手法。 我覺得跳舞的時候最自由。此外,YooA還說,最近對演技產生了興趣,正在一步一步挑戰中。

翻譯轉自微博shinemyetoile
// #OHMYGIRL #오마이걸 #YooA #유아

https://www.facebook.com/100063616934850/posts/pfbid0hb9NcLZyya2RLp7NmmgcBJyfWD1ie9AjsZyGVW9tgsXSpgVc8fv6ydewfKmLtTdJl/?mibextid=Nif5oz
https://i.lih.kg/thumbnail?u=https%3A%2F%2Fna.cx%2Fi%2FFU4Pea3.gif&h=89b7d3a7&s=540

無認錯右邊係定嘛呢個咁癲可以拖手拖咁耐
呢個好似係園黎?
我睇b站 牙邊拎住fans 部手機拍片同埋同佢合照tim
葡萄爆想見沙沙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞