在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼 小說討論

1001 回覆
10 Like 7 Dislike
洛基個邊之前唔係叫佢刷高D數值先升咩
正傳寫係某山吹色頭髮的妖精
無論係手機驚同動畫 漫畫 都唔係金色
所以未去左地下城
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=45499&sn=4869

第155天   蕾菲亞晉升 LV.4;  參與巴比倫塔30層會議的各個眷族準備夜晚與厄倪俄的決戰; 決戰最終, 六仙精的尾刀分別被: 奧它、里維莉亞、加雷斯、亞馬遜師徒、亞絲提利歐斯、艾倫等人撿到, 艾絲斬下芮維絲魔石、貝爾擊破寄生體尼德霍格、以及蕾菲亞刺破菲兒葳絲魔石結束在光之雨中 (外傳第十二卷結束)

第161天   離派閥聯合遠征結束過了兩周, 貝爾在北西的 "冒險者路"與櫻花等人寒暄, 貝爾 LV.4首次更新能力值 (正傳第十五卷序章)
第162天   莉莉晉升 LV.2, 與米赫眷族兩位晉升 LV.3的 卡珊德拉與 達芙涅以及建御雷眷族的盟友一同在豐饒的女主人慶祝
第163天   赫斯提亞眷族到20層實施貝爾的復健小冒險, 夜晚回到地面遇到英雄輓歌祭, 這是正傳十五卷的輓歌祭, 與 BD特典的時間點不同
第164天   早晨, 貝爾看到艾絲弔祭千年前英雄 阿爾伯特.華倫特斯坦墓碑 (正傳第十五卷結束)

如果15卷係164日>>
第155日升完LV4
164-155=9日
中間隔左
16卷希兒約會篇
17卷貝爾箱庭篇
18卷大戰爭遊戲
未知外傳13時間線係點
呢度應該都係頂盡比 兩個月佢

你估個個真係貝爾咁樣有BUG技刷數值咩
第八章更完
好似係夠升lv4嘅時候叫佢刷高啲先wo,唔係升lv5
係 我記錯左
btw 我上面都po左條timeline
所以升5應該可能性好低
即係而家仲係3lv ?
外傳12 已經升左4lv
所以無咩特別意外
就算打完仙精 外傳13都唔會升到lv5
黑肉妹家暴
睇完第八章
暫時聯軍俾人打到狗咁完全反擊唔到
等多7日第九章

我繼續忍住唔睇直到a大譯晒

正義女神
就係咁絕望反轉先愈熱血
梗係重溫定16 17卷先
無追po 想問之前講到美神身世係第幾卷?

最後點?
等琉入場反擊
見到啲人講我琉出嚟反cup嗰下真係好想快啲睇
16-17
呢卷講 佢覺得d人鐘意佢 只係因為佢係美神唔係真心

佢要初戀
係bw買左17卷,但睇得唔過癮
有冇邊度實體書賣
信和無哂
17都唔夠過癮
佢嘅意思係電子書冇實體書咁有feel吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞