其實行李喼買到貴一貴係咩原因?

459 回覆
365 Like 28 Dislike
用貴喼就有社會價值
RIMOWA provides a lifetime manufacturer’s guarantee for new suitcases purchased from July 25, 2022 in accordance with the conditions written within our guarantee manual.

https://www.rimowa.com/hk/en/repair/repair-services.html
有冇相/link?
呢啲post一定好多白卡佬笑人窮
最緊要個轆同條拉鏈
而家永久保用仲抵買
全部款都貴晒
永久
預左
會計折舊,拎返少少錢仲要補錢買新,個人覺得無著數。
喺唔影響使用嘅前題下,Rimowa Aluminium喼越多痕跡同check-in labels越有feel
你都唔會攞個紅白藍膠袋去旅行啦

同一道理,有錢人點會攞個冇牌子嘅cheap 行李喼啊
一隻有排用。我果D巳經十年,爛左,頭幾年有保養,之後就到airline 保。仲要有人上門收同送。根本就係抵。
平野咪仲易一丟就爆

利申:從來都用軟喼 見到硬喼啲分格就覺得麻煩
最貴可以幾萬銀一個 唔係月入十幾廿萬邊用得起
btw我更正資本社會價值
連登係一個吹奏公屋 aco師嘅地方
買私樓就傻仔 高收入就overpaid
LV同集團 sell既都係傳承 歷久如新 優質服務
連登仔公屋撚邊會理解到 壞咗咪掉囉
相機都寄倉?
條友check 到去人地私樓範圍影相,打卡放上網扮有錢人
地勤搬gip見到貴嘢都會特別衝動
有錢人都係住公屋 揸林寶 戴PP5712R

利申:識唔少公屋仔賣冰賣到風山水起

仲有唔少公屋妹靠做援交28歲已經可以fullpay康城樓
用撚左10年都唔爛
仍然勁好推!
乜都抵哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞